Z okazji Swiąt Bożego Narodzenia wielu głębokich i radosnych przeżyć,
wewnętrznego spokoju, wytrwałości i radości
w każdym dniu nadchodzącego Nowego Roku
Kochani, dziękujemy wszystkim za tak piękne życzenia! Mam nadzieję, że miło spędzacie czas, a jeśli to czytacie, tzn.że macie duuużo silnej woli i udało się Wam na chwilę oderwać od tych pyszności na stole
Niech Nowy Rok przyniesie Ci radość, miłość, pomyślność i spełnienie wszystkich marzeń.
A gdy się one już spełnią niech dorzuci garść nowych marzeń, bo tylko one nadają życiu sens.
W Nowym Roku wielu szczęśliwych tylko chwil!!!
Stary Rok odchodzi wielkimi krokami,
niech więc złe chwile zostaną za nami.
Niech Nowy Rok przyniesie dużo zdrowia,
radości a przede wszystkim morze miłości! -Krystyna
Wieloszko, mówią z nowym rokiem nowym krokiem.... zostawmy więc za sobą to co złe, nieudane, smutne.... bawmy się w tę szaloną noc, by nowy rok powitać z radością, uśmiechem i nadzieją wszelką, że będzie lepszy, ba najlepszy ! życzę Ci by spełniały się marzenia te duże i małe, by życzliwi ludzie byli zawsze obok Ciebie , a na drogach Twojego życia zielone światło niech Cię prowadzi do szczęścia i realizacji marzeń !
Wszystkim odwiedzającym Ogrodniczkom i Ogrodnikom życzę szczęścia w Nowym 2012 Roku!!! Niech spełniają się Wasze marzenia - nie tylko te ogrodowe, niech nie zabraknie Wam zdrowia na ich realizację i ukochanych osób u boku!
Mam kilkadziesiąt sztuk takich - delikatnie mówiąc "poczochranych" jałowców, które bardzo szybko rosną, a które nie bardzo pasują do mojego ogrodu. To chyba odmiana "Gold Star" a może "Old gold". Na zdjęciu poniżej pierwszy z prawej i kilka sztuk w tle.
Czy da się je jakoś formować? no w kulkę to chyba nie, ale jeśli przesadzę je w jeden szpaler przy żywopłocie z tui - jako niższe piętro, to czy można je ciachać w równy żywopłocik?
I jeszcze pojedyncza sztuka: