Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1

DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1

ana_art 10:29, 25 cze 2013

kurza stopa... niech licho weźmie tę pogodę, mam nadzieję że jednak roślinki przetrzymają
atena35 10:29, 25 cze 2013

Oj, oj ... pozostaje trzymać kciuki
aga_pe 11:40, 25 cze 2013

Wieloszka napisał(a)
Olu dziękuję Zajrzę do Ciebie w wolnej chwili.

Magda, Julita - w sobotę byliśmy w domu po 22, a w niedzielę impreza imieninowa moich dzieci - między domem a ogrodem biegało kilkanaście 7-10 letnich urwisów Boszsze, nie mogłabym być nauczycielem Za duża odpowiedzialność, a oczy trzeba mieć na łożyskach teleskopowych

Wczoraj próbowałam podczytywać Was w czasie pracy, ale nie dało rady, a po południu z powodu ulewy i wichury wieszał się internet. Są niestety straty i to poważne Przewróciło jedną brzozę, 2 katalpy przygięło prawie do ziemi (rosły u mnie już 3 lata), a dużo innych drzew jest niebezpiecznie poprzekrzywianych M. ratował rano brzozę i katalpy, ale mają tak mokro, że w każdej chwili mogą się przewrócić Najgorsze jest to, że prognozy przewidują ustanie ulewnych deszczy dopiero jutro!

A ja myślałam, że tylko na moim mokradle tak się dzieje. Wczoraj też prostowałam brzozę. Jest strasznie mokro. Chciałam dokończyć kanciki, ale się nie da, błoto
Debra 12:05, 25 cze 2013

Miło było Cie poznać, chociaż jedynie bardzo przelotnie

Na pamiatkę

anula_wn 12:34, 25 cze 2013

jeszcze kilka słów z mojego wątku,

Aga
Jesteś cudowna !!! Jak miło Cię było spotkać i to samo co z Madzią czułam z Tobą - jakbym Cię znała lata całe och jak bardzo żałuję, że Jesteście tak daleko......
za fotki buuuuziam moooocno , bo nie mam pamiątek, nie robiłam zdjęć.... z tego wszystkiego w ogóle nie pomyślałam o aparacie
mama nadzieję, że się spotkamy niebawem !
JulkAd 15:56, 25 cze 2013

Aga przykre, że pogoda zamiast nam pomagać dokucza jak może....kiedy trzeba to kropla z nieba nawet nie spadnie, a jak zacznie to od razu tak że szkody są....u mnie trawa jak gąbka i w garażu kałuża....trzymam kciuki za drzewka
Madzenka 18:14, 25 cze 2013

Aga dalej tak leje ?
Czy brzoza była podparta?
Wieloszka 20:36, 25 cze 2013

Debra dziękuję Ci za fotki

Anula doczytałam u Ciebie Buziam kochana!
Syla 20:39, 25 cze 2013

Agnieszka pamiętasz jak opowiadałam o tych moich odwiertach na samym dole działki wzdłuż ogrodzenia .... tam zawsze miałam basen ..... chciałam powiedzieć , że to się naprawdę sprawdza .... tam gdzie nie dokończone to tonie się w błocie a tam gdzie zrobione woda się pięknie odprowadza ....

Przykro mi na Twoje straty ogrodowe mam nadzieję , że uda się uratować brzozę .....

Wieloszka 20:41, 25 cze 2013

Dziękuję Wam wszystkim za ciepłe słowa. Zobaczcie moje niektóre drzewa dziś rano Pozrywane wiązania, jedna brzoza całkiem przewrócona, katalpy mocno przechylone