Grujeczniki rosną bardzo blisko siebie (metr). Rosną duże (do 12m wysokości), ale zamierzam je ciąć, bo mi zależy na ich szerokości. Mają choć częściowo zasłonić ławeczkę, która będzie przy donicy.
Zdjęłam darń, przykryłam agro, wysypię żwirek. Bez siatki na kreta, bo (tfu, tfu, tfu ) nie mam z nimi problemów (1szt. w ciągu 5 lat). Pod grujecznikami nie będzie agro, na pozostałej części tak, bo tam nie będzie roślin. Nie mam pojęcia, czy agro jest jakąś przeszkodą dla kreta
Olu, grujeczniki kupiłam 2 ostatnie, wcale nie wypasione Na jednego dostałam nawet zniżkę na odratowanie, bo ma dużo suchych gałązek... Będę więc ratować
Kasia-siakowa wielkiego porządku u mnie nie ma. Nawet nie wiesz, ile miejsc omijam szerokim łukiem, żeby się nie załapały w kadr
Monia te jałowce to był plan 4-roletni Tylko albo brakowało pomysła na tą olbrzymią rabatę, albo kasy na realizację pomysłów Rok temu posadziłam graby, w tym roku usunęłam jałowce i posadziłam bukszpany. To, co będzie pomiędzy nimi dosadzę pewnie za rok, bo ilości potrzebnych roślin przerażają
Kostka na schodach? Ha, ha ... a ja bym wymieniła
Wieloszko znalazłam te kosodrzewiny u Ciebie , rzeczywiscie śliczne,od dawna śledzę Twój wątek, ale nic nie piszę,bo Ty taka doświadczona ogrodniczka.A ochy i achy to u mnie w domu słychać na temat Twojego ogrodu, a ostatnie zdjęcia to mistrzostwo-pieknie , chyba depresji dostanę.