Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1

DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1

Syla 10:44, 18 mar 2012

Fajowo Aga , a jak roślinki wypuszczą listki bo będzie supcio !

Aniu Twoje bukszpany bomba ..... One są bardziej wrażliwsze ale ! ale to wszystko zależy od wielu czynników , widzę , że te Twoje przy płociku , być może ,że to je chroni ....Wyglądają super

pozdrawiam dziewczyny
aga_pe 10:48, 18 mar 2012

Aga zazdraszczam męża. Mój nigdy by tak wcześnie rano nie wstał, by coś zrobić na ogrodzie. W sumie to mogę liczyć tylko na pomoc taty i synka
Wieloszka 10:57, 18 mar 2012

Ja też jestem z niego dumna... Ale nie mogę chwalić ZA często, bo się zepsuje Sama to g.... zrobiłabym w ogrodzie - tu potrzebna głównie siła fizyczna, a tej u mnie brak totalnie .
aga_pe 11:16, 18 mar 2012

ja u siebie toczyłam nawet spore głazy. No i czasami mam problem niestety z kręgosłupem. To są niestety minusy Zosi Samosi
Madzenka 11:27, 18 mar 2012

Aga cudowny będzie ten żywpołot. Mąż kochany wpadłem tylko na chwilę, lecę do Ani i robię u mnie.
Kupiłam dzisiaj donice w Wilczycach, supernowoczesne pewnie Noemi zainteresują. Pełno jest ceramicznych, będę u nich jeszcze wieczorem aby odebrać i cyknę fotki.
noemi 13:16, 18 mar 2012

Aga bardzo ładnie popracowaliście obwódka super...i od razu jest efekt, jeszcze jak przytniesz to już będzie extra u mnie z prac wczoraj nici...były inne sprawy
Wieloszka 14:44, 18 mar 2012

Aga ja też jestem z "tych Zoś" . Ale w ogrodzie, to niestety nie daję rady i chcąc-niechcąc muszę prosić o pomoc...
Noemi, spokojnie, wyluzuj... Przecież Ty u siebie zdążysz z palcem w nosie Taki duży urok małych ogrodów
Marzenko, a gdzie w Wilczycach kupiłaś te donice? W takim sklepiku przy głównej ulicy, gdzie kiedyś były (albo nadal są) materiały i chemia budowlana? Też muszę dokupić donic, na te ikeowe bukszpany. Doczytałam na etykiecie, że one do -15stopni, a u nas bywa zimą więcej. Nie będę ich sadzić do gruntu.
Bogdzia 14:52, 18 mar 2012

A co tam rosnie w tej obwódce pod drzewem?
Wieloszka 15:07, 18 mar 2012

Bogdziu, to tawuły goldflame. Mam nadzieję, że ich za bardzo nie zmasakrowalismy, bo w stanie bezlistnym ich cienkie gałązki są prawie niewidoczne na tle kory. A już mają pączki z liściami (czy z liśćmi? ) Kiedyś, w odległej przyszłości mają stworzyć dywan pod drzewem, a na razie tnę je w kulki.
Madzenka 19:22, 18 mar 2012

A co tu tak cihutko ?