Joaska
16:01, 06 kwi 2012
A ja sobie siedzię w pracy i czekam na jej koniec i tak mnie wzięło na wspominki, znalazłam takie zdjęcia robione przez szwagra,
Jakies 3 lata temu w pobliżu naszej działki bobry zbudowały taka piękną tamę:
2 lata temu ktoś niestety ją zniszczył i owe bobry z nurtem rzeczki trafiły dokładnie koło naszej działki i próbowały odbudować tamę, jednak nie była już taka imponująca:
przy okazji z małej rzeczki zrobiła się spora rzeka
ale i przy tym ogromne zniszczenia
piękne drzewa popadały jak kłody:
w zeszłym roku po sporych opadach nurt rzeki zniszczył tame i bobry przeniosły się w inne miejsce.
A to oto nasz pupil, pies teściowych (za szczeniaka był nasz, ale pojawił się Filip i piesek trafił w lepsze miejsce czyli do ogrodu teściów, i ma jak u Pana Boga za piecem
Oto Borys
50kg żywej wagi
No i dobrnęłam do końca pracy,
Pozdrawiam
Jakies 3 lata temu w pobliżu naszej działki bobry zbudowały taka piękną tamę:
2 lata temu ktoś niestety ją zniszczył i owe bobry z nurtem rzeczki trafiły dokładnie koło naszej działki i próbowały odbudować tamę, jednak nie była już taka imponująca:
przy okazji z małej rzeczki zrobiła się spora rzeka

ale i przy tym ogromne zniszczenia

piękne drzewa popadały jak kłody:
w zeszłym roku po sporych opadach nurt rzeki zniszczył tame i bobry przeniosły się w inne miejsce.
A to oto nasz pupil, pies teściowych (za szczeniaka był nasz, ale pojawił się Filip i piesek trafił w lepsze miejsce czyli do ogrodu teściów, i ma jak u Pana Boga za piecem

Oto Borys

50kg żywej wagi

No i dobrnęłam do końca pracy,
Pozdrawiam