Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » W moim małym ogródeczku II

W moim małym ogródeczku II

Dorota321 21:42, 22 paź 2025

Joku napisał(a)
No właśnie. Róże masz bajeczne, bardzo obficie kwitną.
Dziękuję Jolu, róż mam ponad 80 sztuk. Zawsze trafi się jakaś ,,wypasiona,, ale mam też straszne niewypały różane i ciągle daję im szansę, a one tylko miejsce zajmują i składniki z ziemi wyciągają.

Dorota321 21:51, 22 paź 2025

GorAna napisał(a)

Dorotko, aż musiałam się zalogować jak zobaczyłam to cudo
To prawdziwe dzieło sztuki
Kwiaty jak z bajki☺️
Zdolniacha jesteś ☺️
Ogród, wiadomo, tętniący kolorami i ciekawymi aranżacjami ☺️
Pozdrawiam serdecznie ☺️
Dziękuję Aniu za tyle serdecznych słów, ja ciągle stawiam sobie nowe wyzwania i w miarę sił i umiejętności coś staram się tworzyć. Ja w ciągu roku robię sobie kilka swetrów, mam ich tak dużo, że nie nadążam ich ubierać. W roślinne wzory mam chyba 5 swetrów.

Dorota321 21:54, 22 paź 2025

Obiecuję, że do każdego zaglądnę i pooglądam Wasze ogrody, ale za kilka dni. Uszkodziłam sobie oko i muszę go nie przemęczać. Na dziś tyle.
ajka 22:11, 22 paź 2025

Dorotko, chyba jestem pierwszy raz u ciebie. Ale u ciebie szał różany! Fantastycznie widzieć wciąż tyle kwitnących kwiatów jesienią.

A...i jestem pod wrażeniem sweterka, zdolna jesteś.
MagdaLenka 22:33, 22 paź 2025

Dorotko, a czy mogłabyś napisać, które odmiany róż najlepiej sobie radzą u Ciebie? To zawsze są cenne informacje.

Myślałaś o tym, żeby robić sweterki na sprzedaż? Na pewno miałyby ogromne wzięcie.
Wafel 08:42, 23 paź 2025

Te kwiatuszki na swetrze to mistrzostwo! Piękne zestawienia kolorystyczne i na sweterku i w ogrodzie Jestem pod wrażeniem twoich umiejętności i wrażliwości. W świecie, gdzie ludzie żyją w pędzie, niewiadomo czasem dokąd i po co, budująca jest obecność takich osób jak ty, które potrafią się zatrzymać nad detalami, pochylą nad pięknem i jeszcze chcą się tym podzielić z innymi.