Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » W moim małym ogródeczku II

W moim małym ogródeczku II

Dorota321 18:53, 26 paź 2025

Kordina napisał(a)
Dorotko, Ty jesteś niedościgła
Nie znoszę nudy, a robota chyba mnie lubi. Uważam też, że za dużo czasu marnuję na internecie.

Dorota321 19:10, 26 paź 2025

anpi napisał(a)
Dorotko, u Ciebie jak zwykle smacznie, pachnąco ( różami i castem) i inspirująco! U mnie też gorzej z powtarzaniem kwitnienia róż.To chyba przez suszę ( piaszczyte podłoże- mimo, że górna warstwa ulepszona) Ale także przez ścisk na rabatach! Najlepiej sobie radzą piżmówki, dlatego tych dosadziłam.
Sweterki robisz cudne! Ciekawe, czy uda mi się kiedyś wrócić do dziergania?
Aniu, aż sobie wyguglowałam te piżmówki i wtedy odkryłam, że też mam ten gatunek róż. U mnie jest bardzo gęsto, bo ja lubię jak na rabatach coś się dzieje przez całe lato. Rosną te rośliny, które sobie radzą w moich warunkach ogrodowych. Nauczyłam się odpuszczać te rośliny, które nie dają rady. Poza tym uważam, że jak jest gęsto, to ziemia tak nie wysycha i chwasty mają utrudniony start. Dziękuję za tyle miłych słów. Pieczenie chyba odpuszczę sobie na jakiś czas, bo mi nie służy, ale bardzo lubię kawałek zjeść. Obiecałam w kole gospodyń, że im pomogę piec i dekorować pierniczki na kiermasz świąteczny, bo w ubiegłym roku miały bardzo przeciętne. Myślę, że zainspirują się tym co ja już umiem i same też się nauczą. To będzie drugi kiermasz w naszej gminie.

Gosialuk 19:53, 26 paź 2025

Na pewno się zainspirują, bo tworzysz piękne rzeczy.
Dorota321 20:27, 26 paź 2025

Gosialuk napisał(a)
Na pewno się zainspirują, bo tworzysz piękne rzeczy.
Dziękuję bardzo lubię próbować nowych wyzwań. W zimie próbowałam swoich sił z krepiną, naoglądałam się na instagramie i musiałam spróbować.

ewsyg 12:03, 27 paź 2025

Dorota321 napisał(a)
Nie znoszę nudy, a robota chyba mnie lubi. Uważam też, że za dużo czasu marnuję na internecie.

Ja też tak mam i nie rozumiem, jak ktoś mówi, że się nudzi. Nawet jak oglądam telewizję, to muszę mieć zajęte ręce, np wyszywam. Zdarza mi się też czytać książkę, ćwiczę podzielną uwagę.
ewsyg 12:05, 27 paź 2025

Dorota321 napisał(a)
Dziękuję bardzo lubię próbować nowych wyzwań. W zimie próbowałam swoich sił z krepiną, naoglądałam się na instagramie i musiałam spróbować

Cudne te kwiaty, ale to chyba dekoracja do pierwszego deszczu ?
mirkaka 17:19, 27 paź 2025

Dorotko Ty jesteś artystką, masz czarodziejskie łapki