Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » W moim małym ogródeczku II

W moim małym ogródeczku II

MagdaLenka 15:24, 24 paź 2025

Dorotko, dziękuję za szybką odpowiedź.

Garden of Roses mam na liście chciejstw. Widziałam ją na żywo u Agnieszki Agapant i faktycznie jest urzekająca.
Wafel 15:59, 24 paź 2025

Piękny ten sweterek złożony z "miliona" różyczek i białe grzybki w mchu mnie urzekły. Poczęstowałam się wirtualnie wypiekami - zupełnie niekaloryczne, także możesz nas karmić do woli
Dorota321 21:34, 25 paź 2025

ajka napisał(a)

A już myślałam, że to aktualne zdjęcia. A to dlatego, że ja właśnie szukam róż długo kwitnących i powtarzających kwitnienie i u mnie wciąż sporo róż cieszy oko.
U mnie niewiele róż powtarza kwitnienie, zawsze mogę liczyć na Garden of roses, Chippendajle, Hansestadt Rostock, Leonardo, Mary Rose, Bailando. Ja we wrześniu po kwitnieniu przycinam już róże na zimę, dlatego u mnie już prawie nie kwitną róże.

Dorota321 21:40, 25 paź 2025

Basieksp napisał(a)
Bardzo ładny ten turkusowy, nawet jeśli kolor na zdjęciu trochę inny, mi się podoba Zachwycam się sweterkami, a tu ciasteczka, rogaliki, chyba zapachniało mi cynamonkami ? No i te dekoracje, jak ja lubię do Ciebie zaglądać Zawsze czymś zainspirujesz, może na weekend coś upiekę, może te cynamonki ?
Dziękuję za wszystkie miłe słowa, jest mi na prawdę miło jeśli mogę kogoś zainspirować swoimi pracami. Zdjęć mam bardzo dużo, więc co jakiś czas będę wrzucać. Dziś częstuję sernikiem, który jedzie na urodziny do wnuka.

Kordina 21:44, 25 paź 2025

Dorotko, Ty jesteś niedościgła