Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » W moim małym ogródeczku II

W moim małym ogródeczku II

Dorota321 23:04, 29 lip 2026

ewsyg napisał(a)
Dorotko, miło Cię widzieć taką uśmiechnięta. Państwo młodzi oboje piękni. Wszystkiego co najlepsze dla nich na nowej drodze życia.
Stworzyłaś magiczny nastrój w altanie. Z jakiej wełny zrobiłaś ten ładny sweterek ?
Dziękuję za życzenia dla młodych
Sweterek w pasy zrobiony jest z dwóch nitek, jedna to guzełkowa bawełna, a druga to cieniutki mohair z jedwabiem. Bardzo przyjemny w dotyku.
W altanie spędzam sporo czasu, bo tam cień i dużo roślin, więc staram się, żeby tam było miło.

Dorota321 23:21, 29 lip 2026

MagdaLenka napisał(a)
Dorotko, wyglądasz kwitnąco! Ani trochę nie widać po Tobie, że zmagasz się z chorobą.
Twój syn bardzo przystojny, a synowa piękna i z dobrym gustem (suknię ślubną wybrała niezwykle szykowną).
Cieszę się, że od czasu do czasu znajdujesz chwilkę, żeby dać nam znać co słychać. Wszyscy tu mocno trzymamy za Ciebie kciuki.
Dziękuję, zapewniam, że nie zawsze tak wyglądam, włosy mi już wyszły, mam jakieś nienaturalne rumieńce na twarzy. Jak robię sobie zdjęcia staram się nie straszyć swoim wyglądem.
Syn twierdzi, że odziedziczył po nas wszystko co najlepsze, Synowa to bardzo ambitna, nieustraszona i bardzo ciekawa świata dziewczyna, dla niej nie ma rzeczy niemożliwych. Zwiedzili razem już kawał świata, a w podróż poślubną lecą na miesiąc do Afryki.
Suknię miała przepiękną, ona ma świetny gust.
Dziękuję za wsparcie i odwiedziny u mnie.

[img

Veilchenblau
Kordina 01:22, 30 lip 2026

Dorotko przyłączam się do zachwytów nad Twoją urodą, młodych i ogrodu.
W dodatku robisz tak piękne zdjęcia pięknego ogrodu, gratuluję
Dorota321 15:55, 30 lip 2026

mirkaka napisał(a)
No to fajne macie z tym nowym kierownictwem w gminie, ale też brawa dla was że się tak świetnie bawicie
Synowa śliczna dziewczyna a syn bardzo przystojny Przepiękna z nich para
Ty Dorotko też ładnie wyglądasz, trzymaj się i zdrowiej No takiej huśtawki to zazdroszczę, przypomina mi się dzieciństwo
Ogród jak zawsze kolorowy, a altanka bardzo urocza
Zmiany są widoczne na każdym kroku, młoda kadra prężnie działa. Społeczność wiejska bardzo ostrożnie podchodzi do takich darmowych poczęstunków i zabaw, uważają, że jak nie wnieśli swojego wkładu to nie będą przychodzić i korzystać. Mam nadzieję, że to się zmieni kiedyś.
Dziękuję za miłe słowa pod naszym adresem
Huśtawka to taki mój wymysł, znalazłam deskę, kazałam mężowi wywiercić 4 dziury, przeciągnęłam sznur i gotowe.
Dorota321 15:58, 30 lip 2026

Ewa777 napisał(a)
Ale wesołą miałaś uroczystość. Para młoda piękna. Życzę im duzo szczęścia i miłości na długie lata wspólnego życia.
Dorotko, wyglądasz kwitnąco i jak zawsze zaskakujesz swoimi umiejętnosciami. Urocza jest ta dekoracja w altanie i piękny zrobiłaś sweterek.
Dziękuję Ewo za życzenia i miłe słowa , mam kolejny sweterek, który niedawno skończyłam. Pierwszy raz robiłam w ten sposób. Jest kwiatkowy, więc Ogrodowiskowy

Dorota321 16:10, 30 lip 2026

basia3012 napisał(a)
Dorotko, piękne zdjęcia młodej pary. Wszyscy wyglądacie na szczęśliwych. I oby tak całe życie.
Dziękuję mamy taką nadzieję, że to na zawsze, ale różnie w życiu bywa.

MARY ROSE
Dorota321 16:35, 30 lip 2026

sylwia_slomczewska napisał(a)
Dorotko zdjęcie na huśtawce, albo z dmuchawcami daj na Avatar. Pięknie wyszłaś na nich. Dla Młodych gratulacje. To Najmłodszy syn o ile pamiętam...? Wyjątkowe miejsce na ceremonię wybrali
Tak to najmłodszy syn, wszyscy trzej już żonaci. Tylko u jednego mamy dwóch wnuków.

ewsyg 16:36, 30 lip 2026

Dorota321 napisał(a)
Dziękuję Ewo za życzenia i miłe słowa , mam kolejny sweterek, który niedawno skończyłam. Pierwszy raz robiłam w ten sposób. Jest kwiatkowy, więc Ogrodowiskowy

Przepiękny. Nie znam rej techniki. Może kiedyś zgłębię tajniki jak to się robi.

Młodzi chyba brali ślub humanistyczny?
Dorota321 17:16, 30 lip 2026

Kordina napisał(a)
Dorotko przyłączam się do zachwytów nad Twoją urodą, młodych i ogrodu.
W dodatku robisz tak piękne zdjęcia pięknego ogrodu, gratuluję
Dziękuję ślicznie
Dziś zgrałam z lustrzanki przeszło 400 zdjęć będzie co wstawiać. Lipiec był u mnie najpierw bardzo kolorowy, a później bardziej stonowany. Zaczęły kwitnąć anabelki i floksy.

Dorota321 17:29, 30 lip 2026

ewsyg napisał(a)

Przepiękny. Nie znam rej techniki. Może kiedyś zgłębię tajniki jak to się robi.

Młodzi chyba brali ślub humanistyczny?
Ewo to był ślub cywilny, humanistyczny nie ma mocy prawnej.
Na pintereście jest mnóstwo podpowiedzi odnośnie takich swetrów, na facebooku też. Gdybyś mnie zaprosiła do znajomych na facebooku, chętnie podeślę Ci kilka filmików. Dla mnie najgorsze było zszywanie pojedynczych elementów. Zszywa się na lewą stronę, każdy element jest przytwierdzony do wykroju kilkoma szpilkami. Teraz też dziergam w podobnym stylu, ale podstawa jest zrobiona na drutach ,,ryżem,, a tylko wykończenia są robione na szydełku. Najgorsze jest to, że miałam kilogram wełny i chyba mi trochę zabraknie.