DziękujęTo są zdjęcia z z tak zwanej Nocy Świętojańskiej, po raz pierwszy w naszej miejsciwości. Był zeapół ludowy, przyśpiewki, gril, wykład o ziołach, potańcówka i świetna atmosfera.
Nie mam jeszcze zdjęć z wesela od fotografa, to mój syn i jego żona.
Dorotko, miło Cię widzieć taką uśmiechnięta. Państwo młodzi oboje piękni. Wszystkiego co najlepsze dla nich na nowej drodze życia.
Stworzyłaś magiczny nastrój w altanie. Z jakiej wełny zrobiłaś ten ładny sweterek ?
Dorotko, wyglądasz kwitnąco! Ani trochę nie widać po Tobie, że zmagasz się z chorobą.
Twój syn bardzo przystojny, a synowa piękna i z dobrym gustem (suknię ślubną wybrała niezwykle szykowną).
Cieszę się, że od czasu do czasu znajdujesz chwilkę, żeby dać nam znać co słychać. Wszyscy tu mocno trzymamy za Ciebie kciuki.
No to fajne macie z tym nowym kierownictwem w gminie, ale też brawa dla was że się tak świetnie bawicie
Synowa śliczna dziewczyna a syn bardzo przystojny Przepiękna z nich para
Ty Dorotko też ładnie wyglądasz, trzymaj się i zdrowiej No takiej huśtawki to zazdroszczę, przypomina mi się dzieciństwo
Ogród jak zawsze kolorowy, a altanka bardzo urocza
Ale wesołą miałaś uroczystość. Para młoda piękna. Życzę im duzo szczęścia i miłości na długie lata wspólnego życia.
Dorotko, wyglądasz kwitnąco i jak zawsze zaskakujesz swoimi umiejętnosciami. Urocza jest ta dekoracja w altanie i piękny zrobiłaś sweterek.