Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » W moim małym ogródeczku II

W moim małym ogródeczku II

Dorota321 20:24, 11 cze 2023

Kordina napisał(a)

Dorotko zachód kolekcjonerski (piszę tak, bo sama kolekcjonuję ) szczególnie nad wodą
Dzielna dziewczynka z Ciebie
Dziękuję bardzo, no to idziemy na zachód słońca.
Ten pierwszy to z Sandomierza, kolejne z zalewu w Koprzywnicy.

mirkaka 20:26, 11 cze 2023

Waw jak pięknie, kolorowo i smakowicie
Dorota321 21:04, 11 cze 2023

mirkaka napisał(a)
Waw jak pięknie, kolorowo i smakowicie
Dziękuję, teraz będzie pachnąco.

Alija 21:23, 11 cze 2023

Przepięknie w ogrodzie i na talerzu, no i zachód słońca cudny, czyli tak, jak zawsze u Ciebie, perfekcyjnie. Podziwiam.
Dorotko, trzymam kciuki.
anpi 00:00, 12 cze 2023

Dorotko, moc kwiecia u Ciebie, cudne łubiny! Romantyczne zachody słońca i stolik z nowymi krzesełkami(spełniły twoje oczekiwania?) Jak zwykle urocza aranżacja z kapelusikiem!
Foremki sopelkowe kupiłam i jeszcze na czekoladki i ciasteczka dinozaury. Próbowałam zrobić sopelki jako ozdobę na śmietanowca, ale oczywiście też umknęło mi, że trzeba zamrozić i nie mogłam uwolnić ich w całości Potem doczytałam, ale już nie miałam czasu mrozić. Ale na pewno niebawem zrobię tak jak trzeba
Kordina 00:20, 12 cze 2023

Te zdjęcia zachodów nad wodą z techniką HDR?
mirkaka 19:14, 12 cze 2023

Dorota321 napisał(a)
Dziękuję, teraz będzie pachnąco.

Czy dobrze widzę że masz czerwonego i różowego ostrogowca? Zawsze myślałam, że na tego różowego mówią czerwony, a tu faktycznie jest ?
ElzbietaFranka 20:56, 12 cze 2023

Ostrowiec bardzo się rozsiewa. Mam sadzonki i sądzę gdzie się tylko da. Jest ładny jak kwitnie. Mówią, aby przycinać okwitle kwiatostany i będzie dalej kwitł. U mnie to się nie zdarza.
Dorota321 21:47, 16 cze 2023

Alija napisał(a)
Przepięknie w ogrodzie i na talerzu, no i zachód słońca cudny, czyli tak, jak zawsze u Ciebie, perfekcyjnie. Podziwiam.
Dorotko, trzymam kciuki.
O rety jakie miłe słowa. Zachody słońca uwielbiam, czasem z mężem jedziemy nad wodę właśnie na zachód słońca. Lubię na talerzu mieć ładnie i smakowicie, ja najpierw jem oczami. Nawet jak sama piję kawę, robię ją w filiżance.

Dorota321 22:05, 16 cze 2023

anpi napisał(a)
Dorotko, moc kwiecia u Ciebie, cudne łubiny! Romantyczne zachody słońca i stolik z nowymi krzesełkami(spełniły twoje oczekiwania?) Jak zwykle urocza aranżacja z kapelusikiem!
Foremki sopelkowe kupiłam i jeszcze na czekoladki i ciasteczka dinozaury. Próbowałam zrobić sopelki jako ozdobę na śmietanowca, ale oczywiście też umknęło mi, że trzeba zamrozić i nie mogłam uwolnić ich w całości Potem doczytałam, ale już nie miałam czasu mrozić. Ale na pewno niebawem zrobię tak jak trzeba
Dziękuję za tyle miłych słów. O tych krzesełkach to ja ze trzy lata marzyłam, ale nigdzie nie widziałam w sprzedaży. Jak je znalazłam, to się zastanawiałam, czy to nie jakieś oszustwo. Gdy zobaczyłam je u Ciebie, to już nie miałam wątpliwości i je zamówiłam. Krzesełka są wygodne, ale zimne. Kupiłam takie okrągłe ,,poddópniki,, bo ja muszę się pilnować zdrowotnie i nie narażać na przeziębienia. Kawkę poranną piję przed domem na słoneczku w ogrodzie i cieszę się bardzo z tego zakupu.