Tak tylko cichutko napomknę, że chyba się wybiorę w weekend do szkółki jakieś byliny by się przydały, Opróżniamy donicę przed domem z kompostu, mogłabym ją w końcu obsadzić trzeba pomyśleć o dokończeniu rabaty z wiśnią, a ja nie za bardzo mam na nią pomysł. Podrzucicie jakieś koncepcje?
No elegancko! A jeszcze niedawno klepisko miałaś a teraz cud miód malina
Poczekajmy do lipca - jak wszystko buchnie zielenią i kolorem. Będzie pięknie.
Marta dziękuję jak widać jak się człowiek uprze to się da nie chciałam kolejnego lata spędzić w rozgrzebanym ogrodzie z pseudo trawą dlatego zasuwałam jak motorynka praktycznie od lutego.
Prawda? Zupełnie inaczej wyglądają rabaty ale nie każdy łapie przekaz, wczoraj koleżanka mnie zapytała czy na tej czarnej ziemi wyrośnie trawa
Oj czekam razem z Tobą co prawda na te przesadzone róże nie liczę, a są na samym przodzie biedulki ale reszta może zakwitnie. Klepisku mówimy pa pa!
Brawo ja! Wiolka piątka! Za rok to będzie czad, jak jeszcze coś dosadzę Podejrzewam, że mąż to miał jednorazowy zryw ale dobre i to
Cieszę się, że się podoba Teraz będę ze strachem spoglądać na moje Kanzany!
Szkoda, że nie możesz kupić kompostu w sumie na taką powierzchnię kompost mnie wyjdzie taniej niż kora. Nie wróżę mężowi bardzo bliskiej przyjaźni z taczką, raczej taką bardziej z przymusu Dziękuję za taką wielką pochwałę, myślę, że większość dziewczyn tutaj jest bardzo pracowitych, w końcu bez pracy nie ma ogrodu Już Ci pisałam, żebyś się trawą nie stresowała Oj jak się cieszę na pozwolenie na zakupy!
Teraz już nie będzie takiego wstydu żeby je pokazać, te szerokie kadry