Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Wielkie marzenie w małej przestrzeni.

Wielkie marzenie w małej przestrzeni.

Judith 09:37, 20 lis 2023

Obudowa kubła na śmieci genialna! Pomysł świetny, bo prosty, a efektywny i efektowny .
Bardzo dobrze radzisz sobie z zagospodarowywaniem i wykorzystaniem swojej małej przestrzeni - ta skrzynka przy domu to świetny pomysł . Można ja nawet powiększyć do końca ściany - będzie podwójna korzyść: większa przestrzeń do przechowywania i jednocześnie skrzynka zniknie z widoku .
DariaB 10:24, 20 lis 2023

Judith napisał(a)
Obudowa kubła na śmieci genialna! Pomysł świetny, bo prosty, a efektywny i efektowny .
Bardzo dobrze radzisz sobie z zagospodarowywaniem i wykorzystaniem swojej małej przestrzeni - ta skrzynka przy domu to świetny pomysł . Można ja nawet powiększyć do końca ściany - będzie podwójna korzyść: większa przestrzeń do przechowywania i jednocześnie skrzynka zniknie z widoku .

Czasem proste rozwiązania są najlepsze fajnie, że Ci się podoba.
Co do skrzyni to pierwotnie miałam taki plan, żeby przy niej był taki roboczy stół, do posadzenia czegoś itp. To jest jeszcze kwestia do przemyślenia, więc skrzynię spokojnie będzie można powiększyć
MagdaLenka 11:35, 20 lis 2023

Świetnie Wam wyszła ta szopka na narzędzia. Dobrze wpasowała się kolorystycznie w otoczenie.
Powiedz mi ile lat mają Twoje Kanzany i jakiej wielkości były, kiedy je sadziłaś?
DariaB 12:14, 20 lis 2023

MagdaLenka napisał(a)
Świetnie Wam wyszła ta szopka na narzędzia. Dobrze wpasowała się kolorystycznie w otoczenie.
Powiedz mi ile lat mają Twoje Kanzany i jakiej wielkości były, kiedy je sadziłaś?

Dzięki Magda! Trochę miałam obaw co do tej czerni ale wyszło super!
Właśnie wczoraj rozmawiałam z mężem o Kanzanach, że one tak bardzo szybko przyrosły.
Sadzone były w maju 2020 roku więc są u mnie już 3 rok. Tutaj zaraz po posadzeniu.

Październik 2021 roku

Maj 2022 roku

Październik 2022

Maj, czerwiec 2023 roku

W przyszłym roku będę je musiała trochę przyciąć bo gałęzie już prawie sięgają dachu. To jedno z najszybciej przyrastających drzew w moim ogrodzie.
sylwia_slomc... 12:37, 20 lis 2023

Szopka i obudowa śmietnika superowe no i własne siły zaangażowane, to się liczy podwójnie
MagdaLenka 14:21, 20 lis 2023

Dzięki za fotki Kanzanów. Mam nadzieję, że moje za 2 lata też już będą takie okazałe, bo sadziłam podobnej wielkości egzemplarze.
Szopka pasuje, bo macie ciemne ogrodzenie, ciemny dach i elewacje u sąsiadów też w tej tonacji kolorystycznej.
ajka 20:29, 20 lis 2023

Faktycznie kanzany pięknie ci przyrastają. Mam nadzieję, że mój posadzony w tym roku też tak będzie szybko rósł. Na razie ma pojedyncze gałęzie i wygląda trochę jak strach na wróble.
LIDKA 09:33, 21 lis 2023

Daria znowu kawał roboty do przodu. Szopka fajna a obudowę kosza pokażę mężowi i niech nam zrobi podobną. Ta szafa-schowek na rupcie też fajna bardzo,
W sumie masz tylko rabaty koło szopki do skończenia.

Ogród o tej porze nadal ciekawi kolorami.
DariaB 11:28, 22 lis 2023

MagdaLenka napisał(a)
Dzięki za fotki Kanzanów. Mam nadzieję, że moje za 2 lata też już będą takie okazałe, bo sadziłam podobnej wielkości egzemplarze.
Szopka pasuje, bo macie ciemne ogrodzenie, ciemny dach i elewacje u sąsiadów też w tej tonacji kolorystycznej.

Na pewno szybko urosną, moje Kanzany nie były ruszane od posadzenia, większość drzew wędrował po ogrodzie.
DariaB 11:28, 22 lis 2023

ajka napisał(a)
Faktycznie kanzany pięknie ci przyrastają. Mam nadzieję, że mój posadzony w tym roku też tak będzie szybko rósł. Na razie ma pojedyncze gałęzie i wygląda trochę jak strach na wróble.

Haha daj strachowi szansę, a zobaczysz jak Cię zaskoczy