Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Wielkie marzenie w małej przestrzeni.

Wielkie marzenie w małej przestrzeni.

DariaB 20:37, 13 lis 2023

Judith napisał(a)
Ale fajowe okucia! Zamknięcie na skobelek stalowy?

Taki skobelek z miejscem na kłódkę jeszcze. Zrobię jutro fotkę. I to nie ja wybierałam tylko stolarz-amator, który domek stawiał. Chłopak ma gust i mogłam mu spokojnie zaufać
LIDKA 20:41, 13 lis 2023

Daria szopka czad. Nie dziwie się że bedą jeszcze inne elementy w tym stylu.
LIDKA 20:43, 13 lis 2023

Dopieszczasz szczegóły już tylko. W krótkim czasie osiągnęłaś sukces Ogrodniczko. Masz wzorcowy ogród, wiesz?
DariaB 20:56, 13 lis 2023

LIDKA napisał(a)
Dopieszczasz szczegóły już tylko. W krótkim czasie osiągnęłaś sukces Ogrodniczko. Masz wzorcowy ogród, wiesz?

Lidka Ty to potrafisz połechtać moją próżność jeszcze na szczęście ma co robić, trochę się boję jak już będę miała prawie skończone, a co tam, najwyżej zacznę od nowa
olciamanolcia 21:36, 13 lis 2023

Daria super szałerek jakby to powiedziała moja Teściowa no i w moim ulubionym kolorze
odnośnie jesiennego ogrodu-cudowny ogród stworzyłaś Pani Za rok będziesz rozsadzać
Patrycja_KG_Lu 12:45, 18 lis 2023

Ogród wygląda na niemłody. Pięknie wszystko się rozrasta. Gratulacje z powodu nowej budowli w ogrodzie. Na bank się przyda. Kolor super!
DariaB 09:10, 20 lis 2023

olciamanolcia napisał(a)
Daria super szałerek jakby to powiedziała moja Teściowa no i w moim ulubionym kolorze
odnośnie jesiennego ogrodu-cudowny ogród stworzyłaś Pani Za rok będziesz rozsadzać

Kochana już rozsadzam szaleją te rośliny, szkoda, że z domowymi mi tak łatwo nie idzie
DariaB 09:11, 20 lis 2023

Patrycja_KG_Lu napisał(a)
Ogród wygląda na niemłody. Pięknie wszystko się rozrasta. Gratulacje z powodu nowej budowli w ogrodzie. Na bank się przyda. Kolor super!

Patrycja dzięki! Szopka już zapakowana po brzegi
DariaB 09:21, 20 lis 2023

W końcu udało mi się ogarnąć teren za domem, nie ma już talających się narzędzi i doniczek. Wszystko schowane, jeszcze tylko kable kłują w oczy
Zabudowa kosza na śmieci, pomalowana tylko raz bo już z drugiego nie zdążyłam.

Skrzynka przy domu, też jeszcze do pomalowania i do zagęszczenia szczebelków.

No i gwiazda, szopka na narzędzia

Na wiosnę muszę dopracować rabatę bylinową i będzie cacy
DariaB 09:31, 20 lis 2023

Listopadowy ogród też jest fajny, lubię tą zmienność, czasem aż trudno sobie wyobrazić, że jeszcze dwa miesiące temu kipiał kolorami. Rudy, miedziany, brązowy, wszystkie odcienie brązu. Choć są i kolory, bo nadal kwitnie bodziszek Rozanne, róża MW też, kalaminta i jeżówki też jeszcze w kolorze.
Trawy na przedpłociu robią w tym roku pokaz.
,

Miłorząb się super przebarwił, w zeszłym roku szybko wyłysiał, a w tym cieszy oko.

Kanzany też jednak złapały jesienne kolory.

I ten buczek płaczący też fajnie się przebarwił, w taki miedziany ciepły kolor, cieszę się, że go posadziłam bliżej tarasu, zerkam sobie często na niego przez okno.

Myślę, że cel z początku roku aby cieszyć się ogrodem został zrealizowany