Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Wielkie marzenie w małej przestrzeni.

Wielkie marzenie w małej przestrzeni.

Angelika95 10:32, 28 sie 2024

Kiedyś już pytałam Cię o tę ścieżkę trawiasta, która ma 1,2m. Czy po czasie zrobiłabyś taką samą? Jest wygodna?

Masz bardzo dużo drzew, pięknie to wszystko razem wygląda. Za każdym razem jak oglądam Twoje zdjęcia to zauważam coś nowego. Muszę wziąć przykład i dosadzić drzew. Robią super wrażenie.

Oczko mi się podoba skąd jest? Może uda mi się znaleźć coś na 'gratach'
DariaB 12:53, 28 sie 2024

Angelika95 napisał(a)
Kiedyś już pytałam Cię o tę ścieżkę trawiasta, która ma 1,2m. Czy po czasie zrobiłabyś taką samą? Jest wygodna?

Masz bardzo dużo drzew, pięknie to wszystko razem wygląda. Za każdym razem jak oglądam Twoje zdjęcia to zauważam coś nowego. Muszę wziąć przykład i dosadzić drzew. Robią super wrażenie.

Oczko mi się podoba skąd jest? Może uda mi się znaleźć coś na 'gratach'

Angeliko ścieżka jest taka bo na szerszą mi szkoda było miejsca, spokojnie mogłaby być nawet ciut węższa, jak dla mnie jest wystarczająca. Po czasie i w tym ogrodzie zrobiłabym taką samą. Drzewa robią klimat, bez drzew trudno o strukturę i przytulny ogród.
Oczko to palenisko z Jyska
Angelika95 14:45, 28 sie 2024

Dziękuję za odpowiedź
ajka 19:26, 28 sie 2024

Jakie piękne strzępiastokore w szkółce. Bardzo trudno dostępne. Ale cena powala. Ja kupiłam małego parę lat temu, bardzo długo się przyjmował i bardzo wolno rośnie. Od tego czasu nigdzie nie widziałam w szkółkach.
DariaB 11:25, 29 sie 2024

Angelika95 napisał(a)
Dziękuję za odpowiedź

Nie ma za co
DariaB 11:26, 29 sie 2024

ajka napisał(a)
Jakie piękne strzępiastokore w szkółce. Bardzo trudno dostępne. Ale cena powala. Ja kupiłam małego parę lat temu, bardzo długo się przyjmował i bardzo wolno rośnie. Od tego czasu nigdzie nie widziałam w szkółkach.

No piękne, ale cena och i ach Pytałam już w innej szkółce i mają takie od 150 do 180 cm w cenie 250 zł, kurcze chodzi za mną.
ajka 17:52, 29 sie 2024

DariaB napisał(a)

No piękne, ale cena och i ach Pytałam już w innej szkółce i mają takie od 150 do 180 cm w cenie 250 zł, kurcze chodzi za mną.

Bierz
DariaB 18:24, 30 sie 2024

ajka napisał(a)

Bierz

Dwa razy mi powtarzać nie trzeba

Ta inna gałązka to chyba jakiś dzik, pewnie do wycięcia.
Nie jest jakiś spektakularny bo wymęczony siedzeniem w donicy nie wiadomo ile ale wierzę, że będzie piękny. Teraz trzeba buczkowi miejsce znaleźć
Makao 19:56, 30 sie 2024

Uwielbiam te klony. Ta ich kora jest niesamowita. Ale to duże drzewa. U Szmitów rośnie to wielki jest
DariaB 20:36, 30 sie 2024

Makao napisał(a)
Uwielbiam te klony. Ta ich kora jest niesamowita. Ale to duże drzewa. U Szmitów rośnie to wielki jest

Piszą, że dorastają do 5-9m, większego pewnie i tak nie dożyję więc co sobie będę żałować