Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Magary Dramaty z Rabaty

Magary Dramaty z Rabaty

UrsaMaior 12:27, 08 cze 2022

Hehehhe no fajnie byłoby, gdyby je było widać
Magara 23:54, 08 cze 2022

Magda - ja to wiele o nich nie wiem Wiem, że mi się u Agaty z Tajemniczego kiedyś spodobały Podobno wieloletnie i jeszcze się wysiewają, ale jakoś umiarkowanie, a nie bez kontroli
Kupiłam - nazywają się Creme Bell Co z nich będzie zobaczymy Posadziłam w takim miejscu gdzie słońce po 18tej - no ryzyk fizyk

Izka
- pokaż swoje, zobaczymy w końcu kawałek Twojego ogrodu 2022 i ocenimy czy naparstnice urywają i co Może Ty masz wymaganie za wysokie?
Magleska 05:44, 09 cze 2022

Daga plan ogrodu -pełna profeska teraz przynajmniej już się nie gubię u Ciebie

Bardzo fajny masz domek -wpasował się w istniejący krajobraz idealnie

Mgduska 08:53, 09 cze 2022

Magara napisał(a)

[b]
Izka
- pokaż swoje, zobaczymy w końcu kawałek Twojego ogrodu 2022 i ocenimy czy naparstnice urywają i co Może Ty masz wymaganie za wysokie?

Podłączam się pod powyższe. Subtelne też lubię, nie muszą mieś od razu półtora metra wzrostu. Ciekawi mnie kolor. A w masie, w moim lasku, właściwie każde będą efektowne. Na razie mam posadzone na nowych rabatach jako wykrzykniki - siewki znalezione w różnych miejscach ogrodu, w tym w szklarni. A w szklarni kiedyś posiałam jakąś brzoskwiniową, więc jeśli to ona wzeszła, będę bardzo, bardzo
Ze cztery w sumie znalazłam, więc już coś będzie widać, poza tym, że na mojej nowej rabatce, zwanej jadalno-pachnącą różanką, róż trzeba wypatrywać między makami
LIDKA 10:09, 09 cze 2022

Plan działki narysowany bardzo profesjonalnie.
Domek klimatyczny a ogród bardzo Ci wychodzi . Wszystko razem fajną tworzy całość. Bardzo mi się podoba u Ciebie.
UrsaMaior 10:18, 09 cze 2022

Magara napisał(a)

Izka

Dla mnie one nie są subtelne, one są po prostu byle jakie... u mnie są 3 sztuki, nie wiem ile trzeba ich nasadzić, żeby zaznaczyły swoją obecność, pewnie z 10-15. Nawet nie wiem czy mam fotki.
sylwia_slomc... 17:00, 09 cze 2022

Ale planik zapodałaś teraz wszystko wiadomo co gdzie A na foto sto razy ładniej jeszcze. Maja urok te zakątki leśne, drzemie w nich moc i potencjał
Martka 00:11, 10 cze 2022

Magaro, rysunek profeska. Zegarowa ma dwie części? O! I już wiem gdzie truskawki. Częściej pokazuj te tabaty, a nie tylko piszesz i piszesz
Magara 00:53, 10 cze 2022

Magda-Wilcza - za pochwałę planu bazgroła i domku dziękuję Zgubić się u mnie trudno
Lidka - też dziękuję za pochwałę planu i ogrodu Zapraszam Plan zrobiłam jakiś czas temu, żeby samej sobie uzmysłowić co tu jeszcze można zagospodarować i jak
Sylwia - na Twoje życzenie plan
Martka - tak, zegarowa jest dwiema bezkształtnymi nerkami - tak mi pasowało i tak zostało Obiecałam sama sobie, że raz w tygodniu wezmę aparat i zrobię zdjęcia - te robione telefonem mniej rzeczywistość oddają, a sama lubię w zimie popatrzeć co jak rosło i co w kolejnym sezonie trzeba będzie zmodyfikować

Magda-Mgduska - brzoskwiniową naparstnicę kiedyś kupiłam, nie wysiało się nic a nic. W priv zajrzyj

Iza - no weź... Ja się tak na te naparstnice cieszyłam. Jeszcze zakładam, że ja mam niższe wymagania, więc może mnie te naparstnicę ucieszą jak zakwitną???
Magara 00:57, 10 cze 2022

To zdjęcie specjalnie dla Mgduski - czy to siewka naparstnicy (tej zwykłej)???