Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Magary Dramaty z Rabaty

Magary Dramaty z Rabaty

nyna76 00:35, 13 gru 2023

Ja też cichaczem żółtaczkę zanabyłam

Choć ja z tych co uwielbiają myć okna i prasować LOL

An_na 07:08, 13 gru 2023

Magarku, cieszę się, że żółte spełniło oczekiwania
po wyschnięciu jest jak piszesz,sztywne i twarde jak karton. Inne kolory też takie są, widocznie tak ma być. Piorę je ręcznie, jak są nowe. A jak się zestarzeją to wrzucam do pralki i też dają radę.
Osobiście uważam, że ten, kto je wymyślił powinien dostać Nobla
An_na 07:09, 13 gru 2023

nyna76 napisał(a)
Ja też cichaczem żółtaczkę zanabyłam

Choć ja z tych co uwielbiają myć okna i prasować LOL

Jak wrażenia?
GingerO 07:17, 13 gru 2023

Cześć, i ja zamierzam nabyć ta ściereczkę szamanska, ale na razie siedzimy w domu z chorobami. Tak zachęcacie, że aż zarazacie!
Basieksp 07:36, 13 gru 2023

Ja będę miała jeszcze w tym tygodniu, żółte cudo
Rumianka 11:56, 13 gru 2023

Natomiast ja mam ściereczkę też żółtawą, zakupioną chyba z 20 parę lat temu, przez mojego sąsiada, który pracował w firmie przewozowej wożącej turystów za granicę...
Ściereczka jest rewelacyjna...wilgotną przecieram szyby...zostają na niej mokre smugi, które po kilku sekundach znikają, a szyba jak kryształ. Mimo tylu lat prawie nie widać na niej śladów użytkowania. Musi być cały czas wilgotna, dlatego przechowywana jest w specjalnym plastikowym pudełku, w którym była zakupiona...
GingerO 17:12, 13 gru 2023

20 lat??!
Basieksp 18:14, 13 gru 2023

20 lat? Ja pewnie bym ją z 20 razy zgubiła Jednak mało zdyscyplinowana jestem i u mnie tak długo chyba, żadna ściereczka by nie przetrwała. No nie mam czym się chwalić trochę bałaganiara jestem
An_na 20:02, 13 gru 2023

I dopiero po 20 latach ta technologia przyszła do nas?...
No szok!
sylwia_slomc... 20:03, 13 gru 2023

Magara napisał(a)
Kasia Biały domek - aleś suchara w moim wątku wygrzebała Ale sprawdza się, nieodmiennie potwierdzam, a i śmiechu kupa jak "dzwonię" do kota

Haniu - pierwszy sezon "Belfra" nas wciągnął tak, że odpuściliśmy wszystkie inne obowiązki Chcieliśmy się brać za drugi ale Dziecko powiedziało, żebyśmy tego nie robili. Bo drugi jest gorszy, a trzeci to już tylko "pisany dla mamony" no i zwątpiliśmy Osobiście jestem za tym, żeby drugi sezon jednak obejrzeć
Do "Skazanej" było podejście. Małżonek głównie rechotał i punktował błędy w scenariuszu jeżeli chodzi o sprawy proceduralne i realia Kuleszę bardzo lubię, ale chyba jednak odpuścimy Rechotu Małżonka mogę nie znieść
"Informacja zwrotna" - temat nie ruszony. Trzeba ruszyć

W temacie okien - u mnie nadal jak było, okna brudne Ale czytam co piszecie o tych cudach

"Informacja zwrotna" koniecznie. Mega mnie zaskoczył, ale bardzo otwiera oczy na problem i świetnie pokazuje punkt widzenia drugiej strony.