Sylwia - chyba Patrycja sekret wyjawiła Życie trzeba sobie ułatwiać Patrycja - dzięki za info Nigdy o czymś takim nie słyszałam
Rumianko - praca domowa wykonana na 5 z plusem
Haniu - ja omiatanie w tutejszym lokum też mam zasadniczo zaliczone - prawdę mówiąc, 50 metrów kwadratowych nie poraża jak się myśli o porządkach Nota bene - bardzo się z tego rozmiaru cieszę - dla dwóch osób metraż aż nadto
Mam jeszcze do ogarnięcia drugie lokum, ale też nie jest to willa, a do tego tam nikogo nie ma, więc nie ma kto brudzić
Fioletowa ściereczka mnie kusi. Helen mi podesłała linka do zestawu 4 ściereczek, tej samej firmy, muszę doczytać, bo one podobno cztery uniwersalne
Nie umiem znaleźć informacji gdzie kupić te magiczne gąbeczki, jakiej firmy i gdzie są, czy mogę prosić o linka? Leżę chora, nie mam siły wstać z łóżka, w domu nic nie zrobione, czekam aż antybiotyk zadziała. Żółta ścierkę doczytałam gdzie kupić, ale gąbeczki - albo ślepa jestem, albo coś innego.
Dziewczyny znalazłam w necie, wcześniej szukałam u Magary w wątku. Myślałam że tylko Wy je tak nazywacie że są magiczne, a mają jakąś inną, konkretną nazwę.
Daga a ja uwazam, ze w niektorych przypadkach jest bardzo oplacalna.U mnie zaczela wylaczac sie suszarka do ubran, prawie zamowilam nowa ale wezwalam serwis "B..a" maja tam dzial sprzetu po gwarancji. i szok. wizyta serwisowa kosztowala mnie 180 zł i Pan naprawil mi suszarke przy jednej wizycie. Okazuje sie, ze trzeba co jakis czas czyscic miejsce, o ktorym nie wspomina instrukcja obslugi. Banał ale w kieszeni ponad 3 tysie zostaly. Pewnie do teraz bym nowej nie kupila.
Druga naprawa to pralka, sparcial mi ten kolnierz gumowy przy bebnie, pralka ciekła, zamowilam serwis, naprawa z wymiana 250 zł. nowa pralka podobnej klasy ponad 2 tysie. A serwisant stwierdzil, ze pralka pomimo 7 lat jest jak noweczka, nawet nie zawalona ani kamieniem ani szlamem z płynow. Bo ja nie uzywam płynow do plukania tkanin, ciuchy z suszarki sa tak miekkie, ze nie trzeba płynu. I szkoda by bylo wydawac na nową.
Zawsze szukam serwisow na stronie producenta lub lokalnych "złotych rączek". Niestety wszechobecna drozyzna zmusila mnie niejako do szukania innych opcji niz wywalenie starej i kupno nowej. Z drugiej strony jest jakas satysfakcja, ze mozna
Żólta scierke tez nabylam ale nie uzywalam jeszcze. Jaka ona musi miec wilgotnosc zeby smug nie zostawiala
Nabyłam żółte magiczne ściereczki z mikrofibry z czymś tam nie wymagające nic prócz wody, na opakowaniu słonecznik, to te co o nich piszecie czy coś innego mi się trafiło???
Nabyłam żółte magiczne ściereczki z mikrofibry z czymś tam nie wymagające nic prócz wody, na opakowaniu słonecznik, to te co o nich piszecie czy coś innego mi się trafiło???
Masz na opakowaniu napisane "Vileda Actifibre Windows All in 1"?
Tarciu, żolta musi być mocno odciśnięta, najmocniej jak rączki dadzą radę
Ona zostawi smugi (wilgotny ślad) ale jak to wyschnie to już bajka, szyby będą lśniące
Masz na opakowaniu napisane "Vileda Actifibre Windows All in 1"?
Mam napisane Hemar i Konsik, Słoneczna Kuchnia
Pisze tak To nie magia!! Wystarczy sama woda, Wielofunkcyjna, Mikrowłókno -mikrofibre technologia XXI wieku poliester 80% poliamid 20%
Na zdjęciach jest pokazane , ze do łazienek, do kabin d umywalek do szyb, do kuchni i do naczyń...
Czyli chyba nie to. No trudno zobaczymy co potrafi...