Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Magary Dramaty z Rabaty

Magary Dramaty z Rabaty

sylwia_slomc... 20:30, 14 gru 2023

Ja dopiero w połowie porządków, zazdraszczam tym co skończyli Ale ściereczek nie posiadam
Magara 23:27, 14 gru 2023

Sylwia - chyba Patrycja sekret wyjawiła Życie trzeba sobie ułatwiać
Patrycja - dzięki za info Nigdy o czymś takim nie słyszałam

Rumianko - praca domowa wykonana na 5 z plusem

Haniu - ja omiatanie w tutejszym lokum też mam zasadniczo zaliczone - prawdę mówiąc, 50 metrów kwadratowych nie poraża jak się myśli o porządkach Nota bene - bardzo się z tego rozmiaru cieszę - dla dwóch osób metraż aż nadto
Mam jeszcze do ogarnięcia drugie lokum, ale też nie jest to willa, a do tego tam nikogo nie ma, więc nie ma kto brudzić
Fioletowa ściereczka mnie kusi. Helen mi podesłała linka do zestawu 4 ściereczek, tej samej firmy, muszę doczytać, bo one podobno cztery uniwersalne
GingerO 07:51, 15 gru 2023

Nie umiem znaleźć informacji gdzie kupić te magiczne gąbeczki, jakiej firmy i gdzie są, czy mogę prosić o linka? Leżę chora, nie mam siły wstać z łóżka, w domu nic nie zrobione, czekam aż antybiotyk zadziała. Żółta ścierkę doczytałam gdzie kupić, ale gąbeczki - albo ślepa jestem, albo coś innego.
GingerO 09:19, 15 gru 2023

Dziewczyny znalazłam w necie, wcześniej szukałam u Magary w wątku. Myślałam że tylko Wy je tak nazywacie że są magiczne, a mają jakąś inną, konkretną nazwę.
TAR 13:27, 15 gru 2023

.... ale faktem jest, że obecnie naprawa AGD jest nieopłacalna.

Daga a ja uwazam, ze w niektorych przypadkach jest bardzo oplacalna.U mnie zaczela wylaczac sie suszarka do ubran, prawie zamowilam nowa ale wezwalam serwis "B..a" maja tam dzial sprzetu po gwarancji. i szok. wizyta serwisowa kosztowala mnie 180 zł i Pan naprawil mi suszarke przy jednej wizycie. Okazuje sie, ze trzeba co jakis czas czyscic miejsce, o ktorym nie wspomina instrukcja obslugi. Banał ale w kieszeni ponad 3 tysie zostaly. Pewnie do teraz bym nowej nie kupila.
Druga naprawa to pralka, sparcial mi ten kolnierz gumowy przy bebnie, pralka ciekła, zamowilam serwis, naprawa z wymiana 250 zł. nowa pralka podobnej klasy ponad 2 tysie. A serwisant stwierdzil, ze pralka pomimo 7 lat jest jak noweczka, nawet nie zawalona ani kamieniem ani szlamem z płynow. Bo ja nie uzywam płynow do plukania tkanin, ciuchy z suszarki sa tak miekkie, ze nie trzeba płynu. I szkoda by bylo wydawac na nową.
Zawsze szukam serwisow na stronie producenta lub lokalnych "złotych rączek". Niestety wszechobecna drozyzna zmusila mnie niejako do szukania innych opcji niz wywalenie starej i kupno nowej. Z drugiej strony jest jakas satysfakcja, ze mozna

Żólta scierke tez nabylam ale nie uzywalam jeszcze. Jaka ona musi miec wilgotnosc zeby smug nie zostawiala
sylwia_slomc... 19:21, 15 gru 2023

Nabyłam żółte magiczne ściereczki z mikrofibry z czymś tam nie wymagające nic prócz wody, na opakowaniu słonecznik, to te co o nich piszecie czy coś innego mi się trafiło???
Patrycja_KG_Lu 20:14, 15 gru 2023

sylwia_slomczewska napisał(a)
Nabyłam żółte magiczne ściereczki z mikrofibry z czymś tam nie wymagające nic prócz wody, na opakowaniu słonecznik, to te co o nich piszecie czy coś innego mi się trafiło???

Masz na opakowaniu napisane "Vileda Actifibre Windows All in 1"?
An_na 20:17, 15 gru 2023

Tarciu, żolta musi być mocno odciśnięta, najmocniej jak rączki dadzą radę
Ona zostawi smugi (wilgotny ślad) ale jak to wyschnie to już bajka, szyby będą lśniące
An_na 20:19, 15 gru 2023

To ważne, żeby był napis taki jak pisze Patrycja.
sylwia_slomc... 22:36, 15 gru 2023

Patrycja_KG_Lu napisał(a)

Masz na opakowaniu napisane "Vileda Actifibre Windows All in 1"?

Mam napisane Hemar i Konsik, Słoneczna Kuchnia
Pisze tak To nie magia!! Wystarczy sama woda, Wielofunkcyjna, Mikrowłókno -mikrofibre technologia XXI wieku poliester 80% poliamid 20%

Na zdjęciach jest pokazane , ze do łazienek, do kabin d umywalek do szyb, do kuchni i do naczyń...
Czyli chyba nie to. No trudno zobaczymy co potrafi...