Żółta ma nieco inną strukturę. Jest "grubsza", bardziej gęsta od tej fioletowej. Jest też większa. Ta fioletowa (uniwersalna) jest idealna do mycia blatów, mebli kuchennych, płytek.
Daga, Twój wianek prezentuje się akuratnie. Niczego mu nie brakuje.
Rękodzieło sąsiadki rzeczywiście zasługiwało na piękną oprawę w postaci lśniących okien. Wszystkie dekoracje są subtelne. Lubię takie.
Chodziło mi o różnicę między dwoma wersjami Universal, a nie żółtą Window a fioletową Universal.
Jest Universal i Uniwersal Soft. Universal Soft to nowość. Tańsza niwość.
Dwa podobne produkty. Jeden nowszy i tańszy. Ta tańsza ściereczka nie jest taka sztywna, czyli rzeczywiście Soft. Hmm. O co tu chodzi?
Żółta Window i fioletowa Universal - wyprodukowane w Holandii.
Różowa Universal Soft - wyprodukowana w Chinach.
Daga ładne dekoracje, wianek akuratny. Ja tez wczoraj choinke ubralam i wystawke swiateczna zrobilam. Ale tylko dlatego, ze sklada sie z przepieknych prac dzieci z aukcji charytatywnej Ogniska Marymont, w korej biore udzial od 17 lat. Wiec to zobowiazuje zeby raz do roku wystawic i pokazac
zmywarka z programem suszenia jest najlepsza dla szklanych kloszy, błyszcza i robale tak nie robia na nie