Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Magary Dramaty z Rabaty

Magary Dramaty z Rabaty

Kordina 11:54, 19 lip 2024

Magara napisał(a)
Bożena, ja pomponelkę moją uwielbiam Tylko muszę jej jakąś podporę ogarnąć na przyszły rok.

Wcale się nie dziwię ja moją też, chociaż muszę przyznać, że Twoja ma ładniejszy pokrój od mojej a ogarnęłaś przycinanie? Jak to robisz?
Chociaż Novalis zupełnie inna ale też cudna (to pod wpływem Joli ją nabyłam )
sylwia_slomc... 21:47, 19 lip 2024

Przy tarasie piękne kolory, a misie na rabacie twarzowo z zielonym w koło
Magara 00:10, 20 lip 2024

Marta, Kaśku, Judith, Sylwia - dzięki Też mi się podoba, tym bardziej, że od kilku dni nie pada Motyle latają nade mną w takich stadach, że czasem się czuję jak jakaś księżniczka rodem z bajek Disney'a

Kaśku - tak to dzwonki, chociaż wciąż nie wiem jakie Ale zakładam, że mają się rozrosnąć i zrobić dywanik - chyba tak będzie bo już widzę, że "idą". Poczekam do przyszłego sezonu z decyzją, ale dzięki za sugestię
Kanciki zrobione tylko na rabatach przy domu - tam obeschło, bo to nasłonecznione miejsca Chciałam się zabrać za inne rabaty, ale odpuszczam, ciumka wciąż... Nie pamiętam takiego lata, żeby wbić szpadel i zobaczyć, że na dole mokre jest.

Iza - nie mam pojęcia jakie mam epimedia, ale może faktycznie je w okolice misy dam. Tam gdzie są i tak nie rosną

Bożena - przycinania wszystkiego nie ogarniam Czekam na dzień odwagi i wtedy ruszam Wszystkie róże wiosną cięłam bardzo nisko bo przemarzły. Pomponellę też. Starałam się mieć z tyłu głowy informacje o "pąku skierowanym na zewnątrz", chyba załapałam o co chodzi, ale i tak cięcie to dla mnie wciąż jest wiedza magiczna Pomimo niskiego cięcia Pomponella ma baty ponad półtorametrowe, szok.
Agatorek 08:33, 20 lip 2024

Magarku, przepięknie masz ❤️.

Misa świetnie wygląda z roślinkami . A na pozostałych fotkach piękny busz .
April 10:22, 20 lip 2024

Jak ja zazdroszczę tych słonecznych miejsc w ogrodzie
TAR 11:14, 20 lip 2024

Daga chcesz namiary na Going green? 27 zl. Duzy nie jest ale i niedrogi. Moze od malego chowany bedzie rosl. Ja sobie wzielam 2 szt.
UrsaMaior 13:53, 20 lip 2024

April napisał(a)
Jak ja zazdroszczę tych słonecznych miejsc w ogrodzie

Przecież Ty masz całą wielką rabatę w słońcu!
April 14:05, 20 lip 2024

Nie, już tak jak u Kwarteta, coraz bardziej cienista.
Agatorek 18:12, 20 lip 2024

Jola, mogę Ci wydzierżawić kawałek u siebie
Magara 23:20, 20 lip 2024

Aga - dzięki za dobre słowo

Jola - nie zazdrość, słonecznych nie mam dużo, tylko przy tarasie i na moim nieszczęsnym skalniaku i niech tak zostanie Zdecydowanie cień i półcień są teraz bardziej w cenie
W mojej okolicy wszyscy powycinali się co do pieńka - zastanawiam się jak będą się relaksować na tych swoich działeczkach w pełnym słońcu...

TARciu - fajnie, że o mnie pomyślałaś, ale nie - nie chcę... Żadnych więcej klonów, za dużo rozczarowań. Mój GG też był mały, z biedry, miał około 20 cm jak go kupowałam. Dorósł do 2 metrów i padł. Coś klonom u mnie nie pasuje