Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Magary Dramaty z Rabaty

Magary Dramaty z Rabaty

GingerO 12:58, 17 kwi 2026

Tez czekałam na rabatę Jubileuszowa i wierzyłam w nią, że powstanie
Magara 22:54, 17 kwi 2026

Gosia-Margo - też jestem tej rabaty ciekawa Z założenia miała być właśnie energetyczna bo mi w lecie wiało nudą kolorystyczną na rabatach

Jola - ktoś Ci przerywa mój wątek - toż to zwykłe chamstwo, jak mówi moja Mamusia
Z tym przyrastaniem irysów - hmmm. Wydaje mi się, że one to tak nie za bardzo chcą przyrastać. Jedynie Katherine Hodgkin - one są najwcześniejsze i może faktycznie się bardziej grubaśne robią z roku na rok. Reszta - no jakoś nie chce przyrastać - ile wsadzisz, tyle będzie
Jesienią planuję uderzyć w puszkinie - są jeszcze lepsze niż irysy Dłużej kwitną, przyrastają i sa lidlu w dobrej cenie

Bożena - patyczki z chorągiewkami - to było rozplanowanie róż Ja się tyle namęczyłam, a Ty to tak banalnie podsumowałaś, no wiesz?

Mrokaśku - za płotem dzieje się "wiele", aż za "wiele" Widok "na wprost" to łąka i pole. Faktycznie normalny widok o tej porze roku. Natomiast widok "z lewej" to efekt działalności sąsiada - ściął prawie wszystkie drzewa Kocha słońce Dobrze, że mamy swoje nasadzenia od tamtej strony. Niestety u nas wciąż czas bezlistny, za zimno

Judith - kompościk faktycznie mniam, dzisiaj znowu sobie przywiozłam

Gosia-Polon - z kotem to nie takie proste Kto ma kota i nową rabatę to wie, że kot uważa, że to dla niego ta rabata Dziury będą zatkane szałwiami Amistad oraz Love and wishes Oraz gaurami

Zuza - z kompostownią oddaloną o 25 km raptem to faktycznie nam przyfarciło Na to są chyba jakieś mega dotacje unijne, więc trzeba sprawdzać co lokalne ZZO planują.
Że się na nowe róże skusiłaś - no nie jestem specjalnie zaskoczona

Ola - no się ziściło i ziszcza