Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Magary Dramaty z Rabaty

Magary Dramaty z Rabaty

Basieksp 09:38, 25 kwi 2026

Oczar bardzo ładny, dobrze że tak solidnie zapakowany, przynajmniej dotarł bez uszczerbku, bo naprawdę ładny

Też mam u siebie botaniczne tulipanki, one takie delikatne i niepozorne, lubię je, takie trochę inne, śliczne w swej delikatności
Joku 18:40, 25 kwi 2026

Melduję że groszek posiany za twoją namową do doniczek w domu obudził się do życia po 2 dniach .
Magara 23:20, 25 kwi 2026

Basia - no bardzo ładny oczar Aż mnie skręca, że on nie mój a Kasi-pestki
Tulipanki botaniczne to moja nadzieja

Jola - wszystko już wiem, cieszę się razem z Tobą

Gosia-Polon - super-hiper to może nie, ale zagraniczne - tak Te pomyłki biedronkowe mnie do szału doprowadzały.... No i ten brak kwitnienia w kolejnych latach

Wszystko z tych holenderskich z ziemi wylazło - pierwszy plus.
Tulipany, te posadzone w słonecznej miejscówce - zaraz powinny kwitnąć, te w cienistych zakątkach się ociągają, ale nie mam pretensji bo kwiecień jest u nas mega słaby - jak nie będzie pomyłek to będzie drugi plus, bardzo duży
Jak za rok też zakwitną to odtrąbię pełen sukces

Mam też "zagraniczne" narcyzy

Tu "eaton song":

A tu "snipe" - boskie maluszki:

Wszystkie cebule się ogarnęły

Oby za rok było podobnie
MartaCho 23:27, 25 kwi 2026

Śliczne! Narcyzy zaczną chyba wyprzedzać tulipany wśród wiosenny cebulowych! Takie wdzięczne są i bezproblemowe!
Oby za rok było ich jeszcze więcej!
Basieksp 00:54, 26 kwi 2026

Noo te narcyzowe maluszki też mi się podobają W sumie narcyze są mniej kapryśne niż tulipany. Tulipany u mnie same giną, a narcyzami, jak nie zapomnę w sezonie gdzie rosną, to nic się z nimi nie dzieje