Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Magary Dramaty z Rabaty

Magary Dramaty z Rabaty

pestka56 15:36, 11 kwi 2026

Magara napisał(a)
W temacie oczara - nie spinam się, trafi się, to się trafi Jak nie - trudno.

Tu kupiłam w marcu mojego oczara. Opłacony 12-go, przyjechał 17-go. Miałam kłopot z rozpakowaniem, bo karton pudła był ekstra gruby i na dodatek podwójny z wkładkami, a wszystko pospinane spinaczami o „rozmiarze słonia”.
https://allegro.pl/uzytkownik/DKGarden?string=oczar

Gosialuk 09:45, 12 kwi 2026

I wodzą te koleżanki na pokuszenie, oj wodzą.
Ja się tak w zeszłym roku skusiłam na parocję i teraz muszę myśleć jak je zabezpieczyć przed sarnami,bo te siatki założone po sadzeniu wybitnie mnie drażnią.
Magara 23:08, 12 kwi 2026

Aga - czytałam o Twoich różach, u mnie też z różami bardzo kiepsko Część miałam okopczykowanych korą, część nie. Jedne ruszają, inne wydają się martwe - okopczykowanie nie jest wyznacznikiem. Czekam, wciąż z nadzieją, bo u nas jednak wszystko później startuje.

Vita
- to wychodzi na to, że miałam z tymi pierwiosnkami farta Coś jak pierwsza wizyta na wyścigach konnych wg Joanny Chmielewskiej? Te tegoroczne nabytki też oczywiście posadzę, zobaczymy czy fart zadziała

Kasia-pestka - piękny okaz kupiłaś Tak jak pisałam - do oczara podchodzę z rozumem, a nie emocjami Cud

Gosia - no kuszą Koleżanki, kuszą Ale Ty nie lepsza, bo mi przypomniałaś, że na parocję też miałam chętkę Zabezpieczenie przed sarnami - trudny temat.
Magara 23:14, 12 kwi 2026

Wczoraj była bajkowa pogoda, dziś już gorzej, ale podobno noce z przymrozkami się skończyły
Zostawiam trochę mojej wiosny

Najpóźniejsze krokusy:

I iryski wczesne:

Magara 23:19, 12 kwi 2026

I różności: