Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Całkiem nowy mimo, że stary. Po ogrodowiskowym remoncie (już prawie)

Całkiem nowy mimo, że stary. Po ogrodowiskowym remoncie (już prawie)

Roocika 14:23, 29 cze 2022

Margerytka40 napisał(a)

AAA Pięknie kurła pięknie

Boskie widoki Asiu
Judith 18:05, 29 cze 2022

Przepiękne kolory, cudne zestawienia roślin . I sama już nie wiem czy tez tak chcę, czy wolę poprzestać na podziwianiu u innych .
anuska2507 19:38, 29 cze 2022

Ile fotek, można "pospacerować" i nacieszyć oczy widokami
Margerytka40 20:22, 29 cze 2022

Roocika napisał(a)

AAA Pięknie kurła pięknie

Boskie widoki Asiu

Dzięki bardzo

anuska2507 napisał(a)
anuska2507 napisał(a)

Mam nadzieję, że spacer był przyjemny. Jakoś tak sporo tych fotek się uzbierało na podsumowanie miesiąca

Judith napisał(a)
Przepiękne kolory, cudne zestawienia roślin . I sama już nie wiem czy tez tak chcę, czy wolę poprzestać na podziwianiu u innych .

A czemu nie wiesz? U innych to nie to samo jednak
Margerytka40 20:32, 29 cze 2022

Dorii napisał(a)
Pięknie

Dziękuję, miło mi

Zana napisał(a)

Przy każdej fotce padam, cudo I te pomarańczowe różyczki w sesleriach, no miodzio Cała różanka piękna, ujęcia mega!
Co to jest za krzew?

To hortensja kosmata. Właśnie próbuję ją rozmnożyć sobie bo bardzo ją lubię. Właśnie zaczyna pączkować. Na pewno jeszcze będę ją pokazywać kwitnącą.
Anulka miło mi, bardzo mi miło. Na żywo troszkę może nie tak cudnie bo bajzelek widać

Monia81 napisał(a)
Asia cuddownie

Moniś dziękuję kochana
Margerytka40 20:51, 29 cze 2022

Wiolka5_7 napisał(a)
Asia ale masz pięknie !

Ile wys. ma twoja kocimiętka WL ? Bo moja wysoka i ażurowa a Twoja jakby niższa i gęsta

Wl w pierwszym drugim roku też była u mnie wyższa. Teraz już pewnie należało by ją podzielić, odmłodzić ale nie ruszam jej póki co bo wolę taką nieco niższą.
Wiolu dziękuję

Alija napisał(a)

Asiu, przepięknie w Twoim ogrodzie. Oglądam zdjęcia i zachwycam się każdym zakątkiem, róże cudne, trawy, lilie, a wszystko pięknie dopasowane.

Miło mi, że Ci się Alicjo podoba. Pomalutku, rabatka po rabatce jakoś chyba udało się stworzyć miłe dla oka widoczki.

April napisał(a)
Ja nie wiem co cytować bo mi zazdrość rączki w pięści zaciska Na łopacie ma się rozumieć

Pięknie

Aprilku to tak jak ja u Ciebie i u innych też. Dobrze, że już nie mam siły na kolejny ramont i trochę boję się, że M mnie wsadzi do wariatkowa w końcu. Zawsze po obejrzeniu fotek z cudnych ogrodów jakoś bardziej krytycznie widzę swój

Zana napisał(a)

Mam tak samo, tylko mnie się na myszy aktualnie zaciska
Ale podobnie mam jak do Ciebie zaglądam

Ja już pazury obgryzam z zazdrości
Margerytka40 20:55, 29 cze 2022

antracyt napisał(a)
Gorący kolorystycznie Twój czerwiec, wpasował się w temperatury Pięknie skomponowałaś te dość trudne we współpracy kolory. Jak dla mnie rewelacja!

Nie wiem jakim cudem ta różanka wcale mnie nie razi, w zasadzie nie przepadam za ognistymi barwami. Chyba potrzebne mi było jedno takie zwariowane kolorystycznie miejsce
Agatorek 21:11, 29 cze 2022

Margerytka40 napisał(a)

Koniec

Brak słów, żeby wyrazić zachwyt . Pięknie.
Beata36 23:08, 29 cze 2022

Margerytka40 napisał(a)

Ponawiam pytanie Zany co to za krzew...cudnie wyglada
Magara 23:31, 29 cze 2022

Asia, pięknie masz

Od wczoraj mam nowe ćwiczenie - ćwiczę, żeby mnie piękno większości ogrodów forumowych nie przytłoczyło, nie wywoływało myśli o zaoraniu własnego kawałka ziemki a cieszyło tak po prostu, że wszędzie jest ładnie
Ćwiczenie dodatkowe - powtarzanie sobie, że u mnie może nie tak ładnie jak u Was, ale też nie tak znowu najgorzej bo jednak coś rośnie i cieszy oko

Info dla młodszych stażem ogrodniczek:
- ćwiczenie należy powtarzać kilka razy na dobę,
- w godzinach przeglądania forum - co kwadrans