Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Całkiem nowy mimo, że stary. Po ogrodowiskowym remoncie (już prawie)

Całkiem nowy mimo, że stary. Po ogrodowiskowym remoncie (już prawie)

Wiolka5_7 20:33, 06 cze 2022

Ale piękne derenie
mrokasia 21:29, 06 cze 2022

Aaaaa, te Twoje derenie są niesamowite . U mnie pięknie zakwitł Schmetterling, nieźle też nowy nabytek Weisse Fontaine, natomiast China Girl postanowiła rosnąć i kwiatki ukryły się pomiędzy przyrostami.
MartaCho 22:31, 06 cze 2022

Niesamowite są! Piękne dorodne okazy! Efekt wow!
Margerytka40 08:42, 07 cze 2022

MartaCho napisał(a)
Niesamowite są! Piękne dorodne okazy! Efekt wow!

Tak, w tym roku wyglądają niesamowicie. Takie napakowane kwiatkami

mrokasia napisał(a)
Aaaaa, te Twoje derenie są niesamowite . U mnie pięknie zakwitł Schmetterling, nieźle też nowy nabytek Weisse Fontaine, natomiast China Girl postanowiła rosnąć i kwiatki ukryły się pomiędzy przyrostami.

Na tego Schmetterlinga namawiał mnie kiedyś pan w szkółce, ale wolałam dosadzić na rondo odmiany, które już mam. Teraz tyle nowości, że trudno wybrać

Wiolka5_7 napisał(a)
Ale piękne derenie

Gwiazdy ronda

Roocika napisał(a)

Cudownie kwitną.

Taak w tym roku kwiatek na kwiatku

Gosialuk napisał(a)
Jakie piękne te derenie.

To prawda, są cudne
mirkaka 08:51, 07 cze 2022

Margerytka40 napisał(a)

Tak, to kocimiętka. Tu ta niższa akurat.
Też mi się ten zestaw podoba

Ten zestaw gdzieś dawno temu widziałam i się zachwyciłam, to najlepsze zestawienie dla tej róży Nigdy jej sobie nie kupiłam, a szkoda, mam natomiast Pat Austin i ona też może tworzyć ten zestaw ale nie posadziłam przy niej kocimiętki, zapomniałam
Gosiu, cała reszta fantastyczna, derenie, różanka, ale też kocimiętka w masie przy chodniku Cudownie
mirkaka 08:58, 07 cze 2022

Powtórzony zestaw kolorystyczny z kuklikami, co to za kocimiętka taka niziutka? Wspaniała
Margerytka40 09:52, 07 cze 2022

mirkaka napisał(a)

Ten zestaw gdzieś dawno temu widziałam i się zachwyciłam, to najlepsze zestawienie dla tej róży Nigdy jej sobie nie kupiłam, a szkoda, mam natomiast Pat Austin i ona też może tworzyć ten zestaw ale nie posadziłam przy niej kocimiętki, zapomniałam
Gosiu, cała reszta fantastyczna, derenie, różanka, ale też kocimiętka w masie przy chodniku Cudownie

Mirko ja też podpatrzyłam ten zestaw na pinterest. Dla mnie idealny a tym bardziej, że wszelkie niebieskości w ogrodzie uwielbiam co z resztą widać. Na czas drugiego kwitnienia mam kłosowce, kilka szt tylko na razie ale wysiało się dużo więc będzie czym uzupełnić braki. Dziękuję za miłe słowa
Margerytka40 09:53, 07 cze 2022

mirkaka napisał(a)

Powtórzony zestaw kolorystyczny z kuklikami, co to za kocimiętka taka niziutka? Wspaniała

To odmiana Cat's pajmas. Niska i zwarta. Kolor ma niesamowity
mirkaka 17:27, 07 cze 2022

Jest piękna, może warto nią zastąpić moją jasnotę
Rojodziejowa 19:16, 07 cze 2022

Ja będę na nią polować też. Jedną wyższą dam gdzieś w tyły a ta może być chyba na froncie, prawda?