Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Zielony ... ogród

Zielony ... ogród

Przetacznik 19:18, 03 lut 2013

Jak cudownie to wygląda, bajka! Chciałabym mieć taki widok z okna... No i te babeczki słodki i serdeczny gest, fajne są takie niespodzianki od dzieci. Ja raz obudziłam się i dostałam talerz ze wspaniałymi gorącymi goframi : )
iwonaz 07:19, 04 lut 2013

Gofry też są w menu Dzieciaki to słodziaki
renatamama3 08:56, 04 lut 2013

Witam w twoim ogrodzie ,przeczytałam cały z poranną kawką .Domek super moje marzenie domek drewniany najlepiej z bala ,no ale M tej miłości już nie odwzajemnia ,przemycam drewno gdzie się da na wiosnę w planach taras z drewna i ogrodzenie twoje to takie jak chciałam no ale cena ,będzie z deseczek .Roślinki też masz takie jak lubię i też nie lubię uporządkowanych ogrodów ,z tym ,że środek musi być pusty ,bo moi chłopcy grają w piłkę nożną mają nawet brankę ,miałam mają rabatę na środku z azaliami i szybko usuwałam bo połamali gałązki.U mnie to druga wiosna u siebie.
renatamama3 09:16, 04 lut 2013

Ja bym u Ciebie wprowadziła żółty ,pasuje ten kolorek do charakteru twojego domku i ogrodu ,np .liliowce ,lilie ,rudbekie ,smalgliczka ,przewrotnik ,rudbekia ,trojeść kropkowana,wiesiołek ,tymi 2 ostatnimi mogę się z tobą podzielić ,bo mi się rozrosły.
iwonaz 09:08, 10 lut 2013

Witaj Renatko ...masz rację z żółtym kolorem, już do niego dojrzałam, przewrotnika właśnie kupiłam i wiosną zacznie pierwszy sezon w ogrodzie. Rudbekie ma moja mama w ogrodzie, jak ją o nie poproszę to padnie z wrażenia. Proponowana przez ciebie tojeść kropkowana - cudowna! Tworzy majestatyczne kępy. Śmiało wysyłaj na mój koszt Omijając żółto kwitnące rośliny wiele z tych wspaniałości się poprostu przegapia. Widziałaś może jak piękna jest dziewanna omszona ?
iwonaz 09:26, 10 lut 2013

Moja mama ma dwa ogródki działkowe, które leżą po przeciwnych stronach alejki i z tego względu nie można ich połączyć. Niestety mam mało zdjęć, więc wrzucę kilka ...wszystkie są z dziećmi, może w tym roku zrobię ich więcej.

Cygańskie lato u babci

świeżo założone oczko, więc rośliny były jeszcze małe

żywopłot ze świerków, zasłania od północnych wiatrów natomiast południowe słonko grzeje aż miło

martwa śliwka, która dostała nowe życie i wszędzie panujący żółty, u mnie będzie jedynie delikatnym roślinnym akcentem
iwonaz 20:32, 12 lut 2013

Mam za mały ogród...nie mam gdzie wcisnąć szklarni na rozmnażanie roślin...
ups...lecę na mój ulubiony program..
andziulka 21:56, 25 lut 2013

Witaj Iwonko Masz śliczne córeczki, cudowną psinkę, wspaniały ogród, piękny domek. Masz wszystko, co można sobie wymarzyć
Pozdrowienia z Podlasia
iwonaz 13:58, 02 mar 2013

Dziękuję za odwiedziny...psinka niestety zmarła 27 lutego nad ranem...miała tylko 4,5 roku. Narazie wszystko jest dziwne bez niej...my, ogród, kolejny dzień...spadło to na nas tak nagle i niespodziewanie...
Roberto 16:07, 02 mar 2013

Witam i pozdrawiam. bardzo odjazdowy ogród. Będę wpadał i podziwiał