Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Spełnianie marzeń - ogród czas start

Spełnianie marzeń - ogród czas start

Angelika95 11:16, 26 lis 2023

Marcin o Morning Light też mówił- też im zakwitły, miały takie jakby czerwonawe kłosy. Powód ten sam opowiadał też o bambusach, które ze względu na ocieplenie klimatu mogą rosnąć normalnie w ogrodzie i są zimozielone. Nie wiedziałam tego
Marcin89 11:37, 26 lis 2023

Angelika95 napisał(a)
Marcin o Morning Light też mówił- też im zakwitły, miały takie jakby czerwonawe kłosy. Powód ten sam opowiadał też o bambusach, które ze względu na ocieplenie klimatu mogą rosnąć normalnie w ogrodzie i są zimozielone. Nie wiedziałam tego
U mnie wstawiałem foty kwitnącego ML, faktycznie czerwonawe są kwiatostany
MagdaLenka 12:21, 26 lis 2023

U mnie też kwitły i Gracillimusy i Morning Light. Sezon faktycznie był bardzo długi i ciepły.
Angelika, masz może jakieś świeże zdjęcia? Jakoś długo się nie pokazywałaś...Myślałam, że nowe fotki będą...
LIDKA 15:15, 26 lis 2023

Też mi gracki i morningi kwitną.

Magdalenka ma racje. Gdzie fotki - też na nie liczyłam
Angelika95 15:35, 26 lis 2023

Dziewczyny, nie mam nowych zdjęć. Nie dużo się działo w ogrodzie. Wiecie, że jestem w ciąży, leżałam teraz w szpitalu i w ogóle nie myślałam o niczym innym. Na wiosnę ruszamy kochane
MagdaLenka 22:41, 26 lis 2023

Angelika95 napisał(a)
Wiecie, że jestem w ciąży

Wiemy, dlatego Twoja nieobecność jest usprawiedliwiona.
Angelika95 napisał(a)
leżałam teraz w szpitalu

Mam nadzieję, że wszystko u Was w porządku...
Angelika95 11:24, 27 lis 2023

Sytuacja opanowana, a żeby nie zwariować od zmartwień, zajmuję głowę planami ogródkowymi

W jakiej odległości sadzicie byliny od hortensji? U siebie mam 50cm i wydaje mi się, że jak jeszcze trochę urosną to będzie ciasno. Mam tak posadzone np jeżówki
DariaB 12:38, 27 lis 2023

Angelika95 napisał(a)
Sytuacja opanowana, a żeby nie zwariować od zmartwień, zajmuję głowę planami ogródkowymi

W jakiej odległości sadzicie byliny od hortensji? U siebie mam 50cm i wydaje mi się, że jak jeszcze trochę urosną to będzie ciasno. Mam tak posadzone np jeżówki

Angelika hortensje można prowadzić bardziej do góry więc w nóżkach zmieszczą się byliny, ja mam tak posadzone i póki co jest w porządku.
Dużo zdrówka dla Ciebie i maleństwa.
Angelika95 13:02, 27 lis 2023

Dziękuję Daria, w takim razie kolejne rabaty też będę planowała z takim odstępem
Marcin89 11:36, 07 gru 2023

Hej Wiesz, że wczoraj w nocy nadrobiłem cały Twój wątek! Trochę mnie ominęło, zwłaszcza projektowanie i tworzenie rabaty na prawym boku. Fajnie wyszło, a jeszcze rośliny podrosną

Po obejrzeniu paru pinów i inspiracji już mi się koncepcja na moje fronty zmieniła. Aż się
boję co będzie jak zacznę sadzić