Aniu, piękne, kojące widoki . Narożna rabata z huśtawką - jakby zawsze taka była .
Porządek, ale nie sterylnie, a lekko buszyście, do tego piękny trawnik (widać, że deszcze są łaskawe dla Twojego ogrodu, u mnie żółciutki step).
Półkolista dała wrażenie przytulności, przełamanie linii prostych to był strzał w 10.
Sama w życiu bym na to nie wpadła.
Dziękuję Anda
Teraz jeszcze trzeba trochę poczekać, żeby dzielone i przesadzone tam trawy i hosty nabrały masy. Świeżo zakupione hortensje limelight też jeszcze małe, ale myślę, że będzie fajnie
Taka rzadkoza przełamana miejscami buszem to jest to co koi i cieszy moje oczy.
Fajnie, że nie tylko mi się podoba
Trawnik pozostawia wiele do życzenia, ale ogólnie nie ma dramatu wody ma tyle co z nieba, a ostatnio trochę pada. Jest nieźle.
Zastanawiam się mocno nad dosianiem mikrokoniczyny jesienią. Jakby tak wyhodowano odmianę niekwitnącą to bym się nawet chwilki nie zastanawiała.
Ania pięknie urządziłaś ogród, bardzo w moim stylu Ładne masz drzewa, jak one podrosną to już to widzę jak będzie uroczo.
Miejsce z huśtawką pasuje idealnie w tym kształcie. Fajny kącik przy drewnianej pergoli
Czy jesteś zadowolona z wiśni Umbraculifera, ładny mają pokrój, moi znajomi mają na nie ochotę