Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ania na Żuławach

Ania na Żuławach

An_na 21:47, 04 kwi 2025

Za każdym razem jak na nie patrzę to mam skojarzenie, że obcy się wykluwa

Alija 21:52, 04 kwi 2025

He, he, ale masz skojarzenia , a tu takie śliczności.
Rojodziejowa 21:59, 04 kwi 2025

Ale jaki piękny obcy!
An_na 22:13, 04 kwi 2025

Mąż szanowny za swą osobistą premię zakupił judaszowca Eternal Flame. Cieszę się bardzo, bo pragnęłam go od dawna
Ale jak tak patrzę na te cienkie patyczki z ledwie zauważalnym śladem życia to wierzyć się nie chce, że on tyle kasy kosztował :0

W ubiegłym roku w ramach testu kupiłam zwykłego i przetrwał zimę to mam nadzieję, że Eternal też przetrwa.
Dla niego poszerzam rabatę, usypuję górkę, przesadziłam cisy. Mam nadzieję, że doceni i będzie cieszył oko.

An_na 22:20, 04 kwi 2025

Alija
Zawsze miałam bujną wyobraźnię
Zgadzam się. Śliczności. Chyba dokupię więcej, bo cieszą oko kolorem. Motylki i pszczółki też się cieszą

Rojodziejowa

Takich obcych toleruję pięknych
TAR 22:21, 04 kwi 2025

Ania duzo piachu mu daj i keramzyt zeby nie mial za mokro.
An_na 22:25, 04 kwi 2025

TAR napisał(a)
Ania duzo piachu mu daj i keramzyt zeby nie mial za mokro.

Taki mam zamiar Aniu :*
Na razie stoi w zacisznym miejscu schowany przed wiatrem i zimnem, bo prognoza pogody kiepska
An_na 10:41, 06 kwi 2025

Wszystko w blokach startowych niecierpliwie tupie pączkiem, żeby buchnąć kolorem a tu zimnica straszna i wiatry potworne.

Gienkę musiałam trzymać, żeby jej cyknąć fotkę tak nią targa. Chce już dziewczyna kwitnąć

Obcy już prawie wykluty

Laurowiśnia będzie kwitła pierwszy raz
Opuchlaki mi ją jedzą jak swoją. Idę na wojnę. Rozumiem trochę zjeść, ale żeby aż tak ją dziurawić to już przesadziły.

An_na 10:50, 06 kwi 2025

Żonkile

Jestem pewna, że ich rozmowy wyglądają właśnie tak

Miskantowo 10:51, 06 kwi 2025

An_na napisał(a)
Mąż szanowny za swą osobistą premię zakupił judaszowca Eternal Flame. Cieszę się bardzo, bo pragnęłam go od dawna
Ale jak tak patrzę na te cienkie patyczki z ledwie zauważalnym śladem życia to wierzyć się nie chce, że on tyle kasy kosztował :0

W ubiegłym roku w ramach testu kupiłam zwykłego i przetrwał zimę to mam nadzieję, że Eternal też przetrwa.
Dla niego poszerzam rabatę, usypuję górkę, przesadziłam cisy. Mam nadzieję, że doceni i będzie cieszył oko.

Ja sobie sprawiłam w tym roku judaszowca Hearts of Gold. Patyczków ma mało i też raczej rachityczne…
Chciałam takiego ciut większego niż sadzonka 40cm i Eternala nie udało mi się znaleźć za kwotę jaką na judaszowca przeznaczyłam. Koszmarnie drogie sa te odmianowe.