Masz jak ja miałam po wsadzeniu drzew? Wychodzisz albo zerkasz ciągle przez okno i podziwiasz? Ja nawet w piżamie jeszcze wychodziłam sobie popatrzeć przed spaniem
Nie dziwię się, że ukochany Pięknie wygląda na tle ciemniejącego nieba. Też daję serduszko ♥️
Marcin a gdzie kupowałaś tuje donica?
Ambrowiec bardzo pokazowy A brzozy sadź i zapomnij o temacie.
Wczoraj udało się sporo zrobić, ale nadal nie wszystko. Trawnik wyskubany z chwastów, pasy pod żywopłot po brata stronie odchwaszczone, miejsce pod placyk trampolinowy przygotowane, osadniki rynien poczyszczone i w końcu rozłożone kartony i zrębka na froncie. Ale ciężko szło w ten upał Edit: Na tej mojej wąskiej rabacie udało się wbić głębiej właz od kanalizacji. Rośliny mają go przysłonić. A teraz zasypiałem zrębka, nie widać go prawda? Te kulki na foto faktycznie dziwnie wyglądają. Ale na żywo nie mam takiego odczucia, że za dużo ich. A z dystansu, np. z ulicy wyglądają dobrze, bo nie są w rzędach ani od linijki. Póki co jestem zadowolony
Mój ukochany ambrowiec
No piekny Zawsze na nie chorowałam -W styczniu możesz mu podciąć dolne gałazki chyba , że ma byc kolumnowy