Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród w malinówkach

Ogród w malinówkach

Marcin89 08:38, 09 lip 2026

UrsaMaior napisał(a)
Znak, że za długo się grzebałeś
Wiesz, że ustawiłem sobie powiadomienie o dostępności tej szałwii i w ogóle nie przyszło. Sam w końcu trafiłem, że jest. To trzeba brać
Marcin89 09:17, 09 lip 2026

No i zamówione 5 szałwii i 5 floksów. Póki co tyle wystarczy

I tak doszły mi już czosnki Millenium, czyściec Humello, na które nie ma miejsca xd
Rojodziejowa 09:27, 09 lip 2026

Te floksy to mnie też kuszą. W dwóch miejscach zginęły pośród konkurencji, ale przy różach kwitną teraz właśnie one najbardziej, bo reszta przekwitnięta
TAR 09:30, 09 lip 2026

Marcin89 napisał(a)
No i zamówione 5 szałwii i 5 floksów. Póki co tyle wystarczy

I tak doszły mi już czosnki Millenium, czyściec Humello, na które nie ma miejsca xd

No i tu parsknelam Ty nie masz miejsca? Ja nie mam, Izka nie ma ale u Ciebie mozna jeszcze poszalec, tyyyyyle trawy
Judith 09:41, 09 lip 2026

TAR napisał(a)

No i tu parsknelam Ty nie masz miejsca? Ja nie mam, Izka nie ma ale u Ciebie mozna jeszcze poszalec, tyyyyyle trawy

hehe, miałam identyczną reakcję
UrsaMaior 10:13, 09 lip 2026

Brak miejsca??? Z litości nie skomentuję
Angelika95 21:55, 09 lip 2026

Ale Ci fajnie, że się na coś zdecydowałeś
Marcin89 09:11, 10 lip 2026

Angelika95 napisał(a)
Ale Ci fajnie, że się na coś zdecydowałeś
A będzie parę nowości u mnie. Trzeba będzie jakieś przesadzanki robić. Ja w sumie lubię testować rośliny i jak coś mi nie leży, to wykopuję Ale nigdy nie wyrzucam, tylko rozdaję.
LIDKA 12:00, 10 lip 2026

Dobrze Tobie idzie to ogrodowanie i ewidentnie masz gen ogrodniczy. nowości , potestować , wypróbować …. Hmmmm skąd ja to doskonale znam????

Jak zakładaliśmy ogród to wtedy jeszcze myślałam że zrobimy, nasadzimy i będzie rosło a ja będę leżeć i podziwiać. Taki był plan a potem trafiłam na forum akurat to a jest ich parę … no i historia znana tu a ogród to niekończąca się przygoda .
Jak już myślę se może to lato będzie spokojniejsze i szpadelek sobie odpocznie to na forum trafiasz na pysznogłówki gdzie nie powiedziesz wzrokiem no i…. Koniec odpoczynku dla szpadla .

Marcisz masz tę przewagę że jak coś wymyślisz a w to nawet nie wątpię to sam sobie przerobisz nawodnienie czy inne takie męskie prace .
Na szczęście dla mnie nie mam już miejsca na pomysły a 3 m trawnika wkoło rabat M już nie da ruszyć na bank.

Żyje się raz a skoro ogród daje frajdę to trzeba korzystać

Marcin89 18:56, 10 lip 2026

LIDKA napisał(a)
Dobrze Tobie idzie to ogrodowanie i ewidentnie masz gen ogrodniczy. nowości , potestować , wypróbować …. Hmmmm skąd ja to doskonale znam????

Jak zakładaliśmy ogród to wtedy jeszcze myślałam że zrobimy, nasadzimy i będzie rosło a ja będę leżeć i podziwiać. Taki był plan a potem trafiłam na forum akurat to a jest ich parę … no i historia znana tu a ogród to niekończąca się przygoda .
Jak już myślę se może to lato będzie spokojniejsze i szpadelek sobie odpocznie to na forum trafiasz na pysznogłówki gdzie nie powiedziesz wzrokiem no i…. Koniec odpoczynku dla szpadla .

Marcisz masz tę przewagę że jak coś wymyślisz a w to nawet nie wątpię to sam sobie przerobisz nawodnienie czy inne takie męskie prace .
Na szczęście dla mnie nie mam już miejsca na pomysły a 3 m trawnika wkoło rabat M już nie da ruszyć na bank.

Żyje się raz a skoro ogród daje frajdę to trzeba korzystać

Twój post brzmi niczym: rwij trawnik póki nikt nie widzi