Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój ogród

Mój ogród

krisec 23:57, 22 lis 2012

Bożenko pięknie kwiatuszki jeszcze kwitną, chyba zima szybko nie przyjdzie, oby zima nakryła pierzynką nasze roślinki, fotki piękne z spacerku i nie tylko.
Serdecznie pozdrawiam.
EPODLAS 10:05, 23 lis 2012

Krzysztof, dzięki za odwiedziny. Na razie zimy nie widać, a jak już przyjdzie to żeby sypnęła śniegiem obficiej niż ta poprzednia. Jutro jadę na moją działkę, mam nadzieję, że będzie ładnie. Trochę pracy jest, zresztą w ogrodzie zawsze coś się znajdzie do zrobienia.
jotka 10:11, 23 lis 2012

Bożenko, tez liczę na ładna pogodę jutro Niby prawie wszystko zrobione, ale ... wiadomo : PRAWIE CZYNI WIELKĄ RÓŻNICĘ
EPODLAS 10:38, 23 lis 2012

jotka napisał(a)
Bożenko, tez liczę na ładna pogodę jutro Niby prawie wszystko zrobione, ale ... wiadomo : PRAWIE CZYNI WIELKĄ RÓŻNICĘ

Jolu, bigos rozgrzewający już ugotowałam. Chcę najwięcej czasu poświęcić na prace w ogrodzie. A tak tylko podgrzejemy i już. U nas jest ciepło chociaż mgliście. Mam nadzieję, że poźniej trochę słonka będzie.
kasik778 13:44, 25 lis 2012

Bożenko pozdrawiam niedzielnie
majkel0326 14:07, 25 lis 2012

Bożenko,zdjęcia ze spaceru urzekające! A i kwitnie u Ciebie jeszcze co nieco U nas też jeszcze w miarę ciepło,mam nadzieję,że jak najdłużej! Pozdrawiam Cię
EPODLAS 10:28, 26 lis 2012

Dzisiaj jest tak pięknie, i czy nie mogłoby być tak wczoraj? Było pochmurno, ale dosyć ciepło, ale nie była to pogoda na zdjęcia. Zapowiadają na początku grudnia zimno. Przygotowałam już gałązek świerkowych do okrycia, wykopaliśmy jałowca, który nie pasował mi i zrobił się jakiś brzydki, dosypaliśmy jeszcze Dolomitu na warzywniak i takie drobne robótki które zawsze się znajdą w ogrodzie.
Jak przyjechaliśmy przywitały nas piękne kopczyki usypane przez kreta.

Coraz mniej kolorów w ogrodzie, ale jakieś resztki jeszcze są. Tu widać ładne kolce berberysa.
A ta różyczka nie dosyć, że długo kwitła, teraz ładnie ma wybarwione listki.

EPODLAS 10:34, 26 lis 2012

Ta trawka jest super. Posadzona w tym roku pięknie urosła i ślicznie się przebarwiła na jesień. Już ją pokazywałam, jest to miskant, ale odmiany nie znam. Może ktoś rozpozna? Przebarwiła się na prawie bordowy kolor.

Kostrzewę podzielę na wiosnę. Trzyma się do tej pory doskonale.

Milka 10:55, 26 lis 2012

Bożenko, wieści z ogrodu wspaniałę, jest pięknie; miskant cudnie wybarwiony, ale generalnie całość mnie urzekła! tylko te wredoty krety, no nieźle rozrabiają, skąd ja to znam! buziam poniedziałkowo
jotka 10:56, 26 lis 2012

Bożenko i tak miałaś szczęście z pogodą, bo u nas padało
Dziś piękne słońce od rana, a jutro znowu deszcz ...
A kret u Ciebie to pracowita bestia