Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój ogród

Mój ogród

jotka 11:10, 14 sty 2013

Bożenko, bardzo malowniczo u Ciebie zima A naszą tęsknotę za kolorem zaspokoiłaś piękną kurteczką
viva 18:43, 14 sty 2013

Bożenko, malownicza zima zima u Ciebie i śniegu więcej jak u nas, a pieski jakie wesołe
Ale ja tak jak Bogdzia nie lubię zimy, biorę ją zawsze na przeczekanie.
Już robię zakupy, planuję rabaty, dzięki temu w głowie mam cały czas kolorowo
EPODLAS 19:54, 14 sty 2013

Jolu, to moja pierwsza tak kolorowa kurtka, ale lubię ją nosić.
Vivo, kupiłam nawóz do hortensji, to mój pierwszy w tym roku ogrodowy zakup. W lutym kupuję już nasiona.
barbara_kraj... 23:00, 14 sty 2013

Ho, ho, ho, jak bajkowo Twoja działka wygląda
Ja na swoją nie mogę się wybrać, bo zawsze coś mi wypadnie. Dziś do południa pogoda była przyjemna, a ja trzy godziny u fryzjerki siedziałam. Potem zakupy, obiad i już nie było po co się wybierać, bo zmrok.
Może jutro mi się wyjazd uda. Z pełnym wiadrem odpadków pojadę I z aparatem, oczywiście
Trochę znow u nas dosypało i jest naprawdę miło, gdyby tylko więcej słońca było!
malgocha1960 08:20, 15 sty 2013

Witaj Bozenko,widze,że i Marzenka załapała sie na fotke.Szkoda,ze Józek tak szybko kazał wam stanąc na bacznośc,bo my troche jeszcze posiedzieliśmy.
EPODLAS 10:26, 15 sty 2013

malgocha1960 napisał(a)
Witaj Bozenko,widze,że i Marzenka załapała sie na fotke.Szkoda,ze Józek tak szybko kazał wam stanąc na bacznośc,bo my troche jeszcze posiedzieliśmy.

Małgosiu, ja też bym posiedziała, ale on bał się, że droga będzie zła. Nie wiem czy ci Marzena opowiedziała, ale cudem uniknęliśmy wypadku. Ale było naprawdę fajnie. Małgosiu, idzie ku wiośnie, będzie jeszcze niejedna okazja żeby się spotkać.
EPODLAS 10:28, 15 sty 2013

Basiu, oboje lubimy robić fotki. Czas spędzony u fryzjera nie jest czasem straconym. Mam nadzieję że jesteś zadowolona. U nas dziś mniej mroźno, ale i mniej słonecznie.
eliza3 16:42, 15 sty 2013

Pozdrowienia zostawiam i życzę udanego popołudnia... fajna zima u Ciebie
Milka 16:58, 15 sty 2013

Bożenko, piękne zdjęcia z ogrodu i spaceru i jeszcze spotkanie było i do tego udane...szczęście, że tego wypadku nie było i cali i bezpieczni wróciliście
an_tre 19:31, 15 sty 2013

EPODLAS napisał(a)
A to zdjęcia ze spaceru. Czułam się jakbym była w górach.

Bożenko twój ogród wygląda po prostu cudownie w zimowej szacie miło było ci wpaść tam i pobuszować, prawda? pozdrawiam
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies