Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój ogród

Mój ogród

EPODLAS 21:51, 24 cze 2013

Żylistek, może nie kwitł tak obficie ale to jeszcze młody krzew. Jeszcze czekam na jego obfite kwitnienie

Dwie krzewuszki obok siebie, ta kwitnąca, druga uparcie nie kwitnie.

A tu mój warzywniak, moje oczko w głowie.

reni 21:57, 24 cze 2013

Śliczna ta krzewuszka też mam taką,ale jest malutka..pozdrawiam
EPODLAS 22:01, 24 cze 2013

Jedna piwonia mi w tym roku nie kwitła, pogniewała się na mnie?

Rabata bylinowa - ścisk ogrodowy?

Margaretki kiedyś przyniosłam do ogrodu i miały rosnąć w jednym miejscu, ale one wybrały wolność i sieja się i rosną tam gdzie im się podoba. Dałą im wolność. Nie będę ich do niczego zmuszać.

Róża pomarszczona pięknie kwiatnie, wcale nie gorzej od tych szlachetnych. Tu tylko pąk, ale zapewnia, kwitnie obficie, nigdy nie zawiązała owocków, może w tym roku będzie łaskawa?

Krwawnik, co roku kwitnie niezawodnie, bez szczególnej opieki z mojej strony. Za to go kocham.

wojtas2101 22:05, 24 cze 2013

Epodlas
Dziękuje za miłe spotkanie i możliwość poznania Ciebie w ogrodzie bukszpanowym.
an_tre 22:17, 24 cze 2013

Bożenko krzewy pięknie ci kwitną w taki ogrodzie zawsze miło się odpoczywa
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
Anabell 23:03, 24 cze 2013

Witaj i ja ze zdjęć spotkania poznałam Ciebie. W ogrodzie muszę spędzić więcej czasu to na później.
jotka 23:08, 24 cze 2013

Pięknie u Ciebie Też niektórym roślinkom daje wolność - zasługują na to Moje dwa krzaczki piwonii tez w tym roku "pasowały". Podejrzewam przyczynę : po pierwsze zrobił sie tam cień gdzie rosną, a ja im żadnego "papu" w tym roku nie dałam

Żylistkowi przyjrzałam sie z przyjemnościa
GorAna 23:57, 24 cze 2013

Piękne kolorki u Ciebie warzywka też niczego sobie
Pozdrawiam
Debra 11:24, 25 cze 2013

EPODLAS napisał(a)
Nie wiem skąd się wzięło u mnie takie przekonanie, że ludzie którzy źle traktują zwierzęta nie mogą być dobrymi ludźmi. Kiedyś miałam znajomą, która bardzo lubiłam. Byliśmy kiedyś na wycieczce i podszedł do nas mały, chyba bezdomny piesek. Podszedł do niej i ta miła pani zareagowała, jakby do nie podszedł krokodyl. I kopnęła biedną psinę. Przestałam ją lubić i utrzymywać kontakty. Jestem psiarą, ale szczególnym sentymentem darzę kundelki. Wszystkie moje pieski to mieszańce, tym dwa ze schroniska.

Bożeno, po naszym sobotnim spotkaniu w Komorowie, cudownym jak wszyscy wiemy , i Twojej wizycie u mnie - dziękuję przyszłam z rewizytą pozwiedzać.

Masz działkę w pięknym miejscu, śliczny malowniczy domeczek, mnostwo pięknych dorodnych roślin i kochasz zwierzęta.
Ten post aż musiałam zacytować, bo myślę dokładnie tak jak Ty - ludzie, którzy mają zły stosunek do zwierząt, nie mogą być dobrymi ludźmi.

Urocza psina, idę zwiedzać dalej
Debra 11:26, 25 cze 2013

EPODLAS napisał(a)

Krwawnik, co roku kwitnie niezawodnie, bez szczególnej opieki z mojej strony. Za to go kocham.

O masz czerwony Krwawnik, ja dopiero co go posadziłam, jeszcze jest w pączku, mam nadzieję, że jednak będzie czerwony, ale to nigdy nie wiadomo z kolorami roslin.