Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój ogród

Mój ogród

EPODLAS 18:55, 14 wrz 2013

Pierwszy raz przyjechałam z działki wcześniej niż planowałam. Zimno, mokro, grzybów prawie zero. W ogrodzie nic nie mogłam zrobić bo mokro, tak więc przyjechaliśmy do domu. Może następnym razem będzie lepiej. Zebrałam sporo malin, ale był bardzo nasiąknięte wodą. Jednym słowem deszcz potrzebny, więc trzeba poczekać na lepszą pogodę.
kitek81 20:57, 14 wrz 2013

no pogoda do prac w ogrodzie mało sprzyjająca no ale jak popada to też dobrze, na pewno są też tego plusy
bociek 16:48, 15 wrz 2013

Bozenko, zagladam po dluuuuuugiej nieobecnosci Niestety juz mamy prawie jesien. I znowu 6 miesiecy oczekiwania na szalenstwo w ogrodach. Ale jeszcze zanim zapadnie wszystko w sen zimowy bedzie co robic w ogrodach. Byleby jesien byla mila

Buziam
EPODLAS 22:53, 17 wrz 2013

Bociek ma rację, jesień niestety blisko. A dzisiaj to pogoda tak jak w listopadzie. Ale ma być jeszcze ciepło i na to liczę. A to moje ostatnie zdjęcia z działki.
Na skarpie też już widać jesień.

Niektóre hosty już się przebarwiają i to całkiem ładnie.

Szczoteczki rozplenicy całe w kropelkach wody.

Woda też ładnie wyglądała na liściach orlika.

EPODLAS 22:57, 17 wrz 2013

Hortensje, pierwszy rok w moim ogrodzie. Ta miała bardzo duże kwiaty.

Ta zakwitła późno, niestety nn.

Brunera, ta to ma liściach wzorek.

Trawy pokazywałam już parę razy, ale w tym roku wybujały, bardzo się z tego cieszę.

mira 23:44, 17 wrz 2013

na ostatnim zdjęciu jesieni nie widać a urok traw jest niesamowity na wiosnę o nich nie myślimy dopiero w lipcu dochodzą do głosu i widać jak dodają uroku - piękne te trawy a niskie kosmosy oczywiście poproszę
boguslawa_ma... 18:02, 18 wrz 2013

Bożenko pięknie w twoim ogrodzie
Welka 18:24, 18 wrz 2013

Bożenko, aż się zalogowałam, planowałam wpaść tylko n chwilkę i coś sprawdzić, ale muszę napisać: trawy przepiękne!!!!!!
Jak grzybki? Chodziłaś ostatnio?
Pozdrawiam
EPODLAS 20:13, 18 wrz 2013

Welka napisał(a)
Bożenko, aż się zalogowałam, planowałam wpaść tylko n chwilkę i coś sprawdzić, ale muszę napisać: trawy przepiękne!!!!!!
Jak grzybki? Chodziłaś ostatnio?
Pozdrawiam

Ewelinko, byłam na grzybach tydzień i bardzo mało zebrałam. Dzisiaj widziałam sąsiada wracał z grzybów, pełniutki kosz grzybów i jakie ładne. Po prostu nie mogłam się napatrzeć.
Bogdzia 20:42, 18 wrz 2013

Ja dziś byłam w lesie ale grzybów wogóle nie było. Ładnie u Ciebie w ogrodzie, jesień nie jest taka zła , najgorsza jest zima. Pozdrawiam serdecznie.