Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój ogród

Mój ogród

EPODLAS 21:59, 01 wrz 2013

barbara_krajewska napisał(a)
Kosmos biały rzeczywiscie ładniutki, zbierz nasiona

Basiu, nasiona zbiorę i podzielę się z tobą. Teraz mam nasiona podobnego tylko ma różowe kwiaty. Ba efekt muszę poczekać rok. Nasiona zebrałam w tym roku.
Jolu, a jeszcze niedawno nie lubiłam traw w ogrodzie, przynajmniej tak mi się wtedy wydawało. Człowiek się jednak zmienia
Mala_Mi 22:02, 01 wrz 2013

Bożenka.. pięknie masz w ogrodzie
Ja też sie śmiałą z traw, a teraz je uwielbiam..
Filip wie już które dziewczyny są ładne.. i tak wybiera sobie koleżanki..rasowy facet

I pytam się gdzie te zakupione hortensje o któych czytam u Bogdzi??
EPODLAS 22:05, 01 wrz 2013

asc napisał(a)
Bożenka.. pięknie masz w ogrodzie
Ja też sie śmiałą z traw, a teraz je uwielbiam..
Filip wie już które dziewczyny są ładne.. i tak wybiera sobie koleżanki..rasowy facet

I pytam się gdzie te zakupione hortensje o któych czytam u Bogdzi??
a

Aniu, pokażę, pokażę. Najbardziej prezentuje się teraz jedna, ma ogromne kwiaty. Ta kupiona ostatnio u Szmita to jeszcze maluch. Nazwę zapisałam Mega Mindy czy coś takiego.
Przetacznik 09:52, 02 wrz 2013

Bożenko widzę, ze aparat służy, motylki i słoneczniki, dzieci pięknie utrwaliłaś, pozdrawiam serdecznie : )
Nati 12:11, 02 wrz 2013

EPODLAS napisał(a)
Nati, masz sporo traw, a one teraz zdobią ogród doskonale. Podoba mi się u ciebie stipa, taka fajnie rozwichrzona. Nie mam jej, ale teraz nabrałam na nią ochotę. W ogóle bardzo różnorodne masz rośliny - a rabata wyłożona kamieniami śliczna.

dziękuję Bożenko ja głównie zimozielone, funkie, trawy i żurawki to lubię, aha no i hortensje ale te u mnie jeszcze małe, szukam fajnych okazów które ozdobią ogród, i tak ciągle coś dosadzam zmieniam teraz lecę do ciebie pooglądać
Nati 12:13, 02 wrz 2013

a no właśnie przed chwilą byłam u ciebie ale ja zakręcona pięknie u ciebie i też trawkowo i kolorowo a ta rozplenica to hameln, bo też ją mam ale na razie młodziutka pewnie swą piękność pokaże w przyszłym roku, bardzo się rozrasta? bo tego też się boję.
Mala_Mi 12:18, 02 wrz 2013

No to czekam na fotki
Milka 12:42, 02 wrz 2013

Bożenko, piękny ogród stworzyłaś, te rabaty zachwycają
a ja zbieram nasiona z aksamitki, tej od ciebie, bo za rok chcę ją dać, gdzie się tylko da
eliza3 18:52, 02 wrz 2013

EPODLAS napisał(a)
Trawy wtedy zaczynały kwitnąć. Warto mieć je w ogrodzie. Jesienią one zdobią ogród chyba najbardziej.
Rozplenica wsadzona jesienią, jako nieduża kępka po prostu urosła jak szalona. Trzeba ją przenieść gdzieś indziej, bo się już tam nie mieści. Trawy u mnie czują się doskonale, więc muszę zwiększyć ich ilość.

Bardzo lubię te rudbekie, co roku nieodmiennie mnie zachwycają.

Rudbekie i trawy to wspaniały duet, bardzo mnie zachwyciły te zdjęcia.
Pozdrawiam serdecznie Bożenko.
kitek81 19:17, 02 wrz 2013

zachwycające widoki u Ciebie tyle śliczności masz!
pozdrawiam serdecznie, Bożenko :*