Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój ogród

Mój ogród

Milka 13:07, 18 lut 2012

No właśnie, w tej wersji Bożenko zima mnie zachwyca
EPODLAS 13:27, 18 lut 2012

AgnieszkaBK napisał(a)
Bożenko,bardzo ładne te zimowe zdjęcia [/quote
Agnieszko, dzięki za słowa uznania. Jak na działce roślinki będą wychodzić to dopiero aparat będzie "chodził" Najbardziej interesują mnie zbliżenia (makro) to co jest najtrudniejsze. Aparat mam średni, ale musi na razie być taki, wiadomo z jakich powodów. Ale jak się nad tym podszkolę, to może sobie kiedyś kupię lustrzankę.
Milka 13:29, 18 lut 2012

wszystko przed tobą nie spiesz się, przygoda się zaczyna
AgnieszkaBK 17:26, 18 lut 2012

EPODLAS napisał(a)

Bożenko,bardzo ładne te zimowe zdjęcia [/quote
Agnieszko, dzięki za słowa uznania. Jak na działce roślinki będą wychodzić to dopiero aparat będzie "chodził" Najbardziej interesują mnie zbliżenia (makro) to co jest najtrudniejsze. Aparat mam średni, ale musi na razie być taki, wiadomo z jakich powodów. Ale jak się nad tym podszkolę, to może sobie kiedyś kupię lustrzankę.

Bożenko, ja też robię zdjęcia zwykłym aparatem ....i też myślę o lustrzance.... ale wiem, że nie wystarczy ją kupić, jeszcze musiałabym ją "opanować" i tu zaczynają się schody
agniecha973 17:32, 18 lut 2012

Mi też się bardzo podobają takie ujęcia zimy.
ircia 17:46, 18 lut 2012

EPODLAS napisał(a)

Bożenko, a cały czas spotykałam się z opinią, że ciemne żurawki preferują słoneczne, a jasne zacienione stanowiska..... Masz doświadczenie z innymi odmianami?

Niestety mam tylko dwie żurawki. Taką zwyczajną o zielonych listkach i tą. U mnie ta o ciemnych liściach lepiej rośnie w półcieniu. W tym roku na pewno przybędzie żurawek w moim ogrodzie.

U mnie również Bożenko, za miesiąc będę wysiewać żurawkę
EPODLAS 19:55, 18 lut 2012

Agnieszko jak "dochrapiemy" się tej lustrzanki, to pewnie się jakoś je opanujemy. U mnie lustrzanka to na razie wizja przyszłości. Ale marzenia trzeba mieć. W moim mieście kiedyś Centrum Kultury organizowało warsztaty fotograficzne, trzeba było wpłacić 60 zł, a ja z tego nie skorzystałam, dzisiaj żałuję. Gdyby były jeszcze raz to na pewno teraz bym się zapisała.
AgnieszkaBK 23:11, 18 lut 2012

EPODLAS napisał(a)
Agnieszko jak "dochrapiemy" się tej lustrzanki, to pewnie się jakoś je opanujemy. U mnie lustrzanka to na razie wizja przyszłości. Ale marzenia trzeba mieć. W moim mieście kiedyś Centrum Kultury organizowało warsztaty fotograficzne, trzeba było wpłacić 60 zł, a ja z tego nie skorzystałam, dzisiaj żałuję. Gdyby były jeszcze raz to na pewno teraz bym się zapisała.

Damy radę Bożenko i z lustrzanką i z ogrodami......masz całkowitą rację - trzeba mieć marzenia i dążyć do tego żeby się spełniły.....a z pomocą ogrodowiska na pewno wiele z nich się spełni No i nie narzekaj na swój aparat bo zdjęcia robisz super
EPODLAS 23:16, 18 lut 2012

Agnieszko i to się nazywa pozytywne myślenie.
EPODLAS 23:30, 18 lut 2012

Agnieszko i to się nazywa pozytywne myślenie. Wszystkim którzy do mnie zaglądają przesyłam tulipany - zapowiedź wiosny zbliżającej się wiosny
.