Bożenko, ja też robię zdjęcia zwykłym aparatem ....i też myślę o lustrzance.... ale wiem, że nie wystarczy ją kupić, jeszcze musiałabym ją "opanować" i tu zaczynają się schody
Bożenko, a cały czas spotykałam się z opinią, że ciemne żurawki preferują słoneczne, a jasne zacienione stanowiska..... Masz doświadczenie z innymi odmianami?
Niestety mam tylko dwie żurawki. Taką zwyczajną o zielonych listkach i tą. U mnie ta o ciemnych liściach lepiej rośnie w półcieniu. W tym roku na pewno przybędzie żurawek w moim ogrodzie.
U mnie również Bożenko, za miesiąc będę wysiewać żurawkę
Agnieszko jak "dochrapiemy" się tej lustrzanki, to pewnie się jakoś je opanujemy. U mnie lustrzanka to na razie wizja przyszłości. Ale marzenia trzeba mieć. W moim mieście kiedyś Centrum Kultury organizowało warsztaty fotograficzne, trzeba było wpłacić 60 zł, a ja z tego nie skorzystałam, dzisiaj żałuję. Gdyby były jeszcze raz to na pewno teraz bym się zapisała.
Agnieszko jak "dochrapiemy" się tej lustrzanki, to pewnie się jakoś je opanujemy. U mnie lustrzanka to na razie wizja przyszłości. Ale marzenia trzeba mieć. W moim mieście kiedyś Centrum Kultury organizowało warsztaty fotograficzne, trzeba było wpłacić 60 zł, a ja z tego nie skorzystałam, dzisiaj żałuję. Gdyby były jeszcze raz to na pewno teraz bym się zapisała.
Damy radę Bożenko i z lustrzanką i z ogrodami......masz całkowitą rację - trzeba mieć marzenia i dążyć do tego żeby się spełniły.....a z pomocą ogrodowiska na pewno wiele z nich się spełni No i nie narzekaj na swój aparat bo zdjęcia robisz super