Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój ogród

Mój ogród

EPODLAS 12:08, 19 lut 2012

Zgadzam się z tobą Aniu, mają ładny kolor i wydłużone kwiaty. Podobają mi się jak mają zamknięte kielichy. Wyglądają tak świeżo.
AgnieszkaBK 00:03, 21 lut 2012

Nie było mnie dwa dni, więc patrze co u Ciebie Bożenko..... śliczne tulipany..... mam nadzieję, że już niedługo będziemy oglądać tegoroczne ten bukiet z żółtych tulipanów jest urzekający
EPODLAS 21:16, 22 lut 2012

Wiosna naprawdę już blisko. Tak sobie znowu połaziłam, tylko teraz zabieram ze sobą aparat, można zobaczyć jeszcze w naszych miastach naprawdę ciekawe rzeczy. A to moje obserwacje z mojego ostatniego pobytu Torunia.
Na ulicy Podgórnej nieomal w centrum miasta jest stara cerkiew. Nigdy nie byłam w środku chociaż odbywają się tam msze.

I takie stare urocze domki, gorzej jest pewnie w środku domku. Nie ma tam pewnie za dużo wygód.

Derenie o tej porze płoną.

A tu połączenie purpurowego z żółtym.

Kaczki, które chodzą miedzy blikami, przez środek osiedla płynie rzeczka i kaczki mają tam swoje siedlisko. Nie boją się ludzi, psów, nikogo.

A żeby było jeszcze bardziej kolorowo, koło dworca autobusowego rosną prześliczne kosodrzewiny, nie wiem co to za odmiana.

Jak na koniec lutego, kolorów nie brakuje.
Sebek 21:43, 22 lut 2012

Te żółte kosodrzewiny są piękne
Dzidka 22:12, 22 lut 2012

EPODLAS napisał(a)
Wiosna naprawdę już blisko. Tak sobie znowu połaziłam, tylko teraz zabieram ze sobą aparat, można zobaczyć jeszcze w naszych miastach naprawdę ciekawe rzeczy. A to moje obserwacje z mojego ostatniego pobytu Torunia.
Na ulicy Podgórnej nieomal w centrum miasta jest stara cerkiew. Nigdy nie byłam w środku chociaż odbywają się tam msze.

.

Bożenko, wraz z programem krajoznawczym : Zaproszenie - Facecje toruńskie, odwiedziłam ukochany przez Ciebie Toruń.
Przez cały program miałam wrażenie, że Ty wraz z prowadzącym oprowadzasz mnie po tym pięknym i starym mieście.
AgnieszkaBK 22:19, 22 lut 2012

Bożenko, jaki miły spacer Zimowe derenie uwielbiam..... kosodrzewinka też świetna
EPODLAS 22:30, 22 lut 2012

Dziko, jak tylko pogoda mi pozwala, a jestem w Toruniu to ruszam w trasę. Teraz nawet zabłądziłam do Planetarium i obejrzałam interesujący seans. Jaką drobinką jesteśmy we wszechświecie,.Była to moja trzecia wizyta w tym planetarium. Chciałam odwiedzić muzeum Tonego Halika, ale były w remoncie, a ponieważ jest blisko, to wstąpiłam pooglądać gwiazdy.
bogumila 22:50, 22 lut 2012

Jak tulipany w wazonie to wiosna za progiem
EPODLAS 22:58, 22 lut 2012

AniaDS 00:00, 23 lut 2012

Toruń jest piękny, zwiedziłam go swego czasu, byłam pod ogromnym wrażeniem. A z Włocławka mam Romka, się znaczy mojego kota .