Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Anna i Ogród 2

Anna i Ogród 2

Magara 22:17, 01 wrz 2024

Super fajnie pergolka wyszła, pasuje do ogrodu, prostych linii rabat i w ogóle
Coś mi się kojarzy, że mój DT spawarkę nie tak dawno kupował

Ania, oddawaliście złożoną do malowania proszkowego??? Coś kojarzę, że nie ale pewności nie mam.
Makao 11:54, 02 wrz 2024

Nie, malowanie we własnym zakresie
pestka56 13:12, 02 wrz 2024

Ania, pokaż jak najszybciej ustawioną
Margo2 13:34, 02 wrz 2024

Faktycznie aż szkoda zasłaniać tę pergolę.
Szczególnie na tle domu ładnie wygląda.

Szkoda, że supertunie u Ciebie nie chcą rosnąc. Ja, która zazwyczaj mam problem z doniczkowymi uprawami, bardzo sobie chwalę.
Pod koniec lipca trzeba tylko obciąć, bo łysieją od góry.
Ja do donic daje nawóz długo działający i już nie martwię się o nawożenie
ajka 10:57, 04 wrz 2024

Makao napisał(a)
Jaśminowce Snowbelle i Virginal

Aniu piękne te jaśminowce. Czy one rosną obok siebie? Jak tak, w jakich odległościach? Podoba mi się virginal i aureus i zastanawiam się czy ich nie posadzić razem.
Makao 08:09, 06 wrz 2024

ajka napisał(a)

Aniu piękne te jaśminowce. Czy one rosną obok siebie? Jak tak, w jakich odległościach? Podoba mi się virginal i aureus i zastanawiam się czy ich nie posadzić razem.

One rosną prawie że razem. Jak jeden krzak
Makao 08:21, 06 wrz 2024

Rok szkolny się zaczął więc ogarniam swoją trójkę.
Najstarszy syn jest w piątej klasie ma maturę i codziennie mu przypominam żeby zapisał się na korki z matmy bo ma kiepską nauczycielkę od ubiegłego roku i trochę się obawia że może być za słabo przygotowany.
Średni syn jest w drugiej technikum i jemu szukam książki do polskiego co mnie wkurza bo kupowałam ją najstarszemu i gdzieś przepadła. No irytujące to jest.
Najmłodsza jest w szóstej klasie i ona jest najzdolniejsza ale najbardziej rozpieszczona. Córeczka tatusia. Skonfiskowałam jej tablet i telefon ale dzięki wsparciu jej trenerki personalnej przyjęła to o dziwo bardzo dobrze i zaczęła korzystać z książek.

A ja mało teraz w ogrodzie bo postanowiłam spełnić życzenie najstarszego syna i narysować Travisa Scotta w formacie A3

Staram się podlewać ogród bo susza i gorąco jest. Wszystko mdleje.
Makao 08:24, 06 wrz 2024

pestka56 napisał(a)
Ania, pokaż jak najszybciej ustawioną

Pokażę ale na razie mąż kończy remont pokoi naszych latorośli. Zapewne jak tylko to ogarnie to weźmie się za pergolę
Makao 08:28, 06 wrz 2024

Margo2 napisał(a)
Faktycznie aż szkoda zasłaniać tę pergolę.
Szczególnie na tle domu ładnie wygląda.

Szkoda, że supertunie u Ciebie nie chcą rosnąc. Ja, która zazwyczaj mam problem z doniczkowymi uprawami, bardzo sobie chwalę.
Pod koniec lipca trzeba tylko obciąć, bo łysieją od góry.
Ja do donic daje nawóz długo działający i już nie martwię się o nawożenie

Też żałuję supertunii bo fajne są.

pestka56 08:54, 06 wrz 2024

Makao napisał(a)

A ja mało teraz w ogrodzie bo postanowiłam spełnić życzenie najstarszego syna i narysować Travisa Scotta w formacie A3

Staram się podlewać ogród bo susza i gorąco jest. Wszystko mdleje.

Nieźle. Będzie trochę koloru? Mam nadzieję, że pokażesz.

Ja bardziej rysowniczka, ołówek, tusz. Kilka lat nie rysowałam. Tylko machnęłam "witraże" dla znajomych.