Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrod nad bajorkiem

Ogrod nad bajorkiem

An_na 07:24, 29 sie 2024

Co ja tu czytam:0
Współczuję bardzo i przytulam.

Babcia mojego męża zawsze kazała moczyć takie rany w kicie pszczelim zalanym spirytusem.
Wszystko tym leczyła
I o dziwo pomagało
April 09:09, 29 sie 2024

Aniu, to poważnie z tym paluszkiem się zrobiło
Kuruj się, choć podejrzewam że bardziej cierpisz z powodu niemożności rycia niż paluszka uszkodzonego.
Tak, czy siak, bardzo współczuję i łączę się w bólu bo u nas też nic się nie da zrobić ale z innych przyczyn. 35 stopni raczej nie służy pracy ogrodowej I końca upałów nie widać, a wczoraj przyszła paczka z Sadzawki i powinnam sadzić. Może nocą?
Makao 09:32, 29 sie 2024

Z tego co widziałam w prognozach długoterminowych to przyszły tydzień będzie ostatnim upalnym. Potem stopniowe ochłodzenie.
TAR 10:08, 29 sie 2024

Aniu, bywa. U mnie stan juz sie zrobil zbyt powazny by eksperymeentowac. Robilam to przez 2 tygodnie i nic nie pomoglo. Ppszlam do fachowca i poszlo szybko. Moze bolesnie ale szybko

Jola, jak Ty mnie rozumiesz. Teraz lece nad morze ale potem i tak bede dziubac w ogrodzie. Mam do posadzenia kilka drzewek i tu nie potrzebuje reki. Kupilam w koncu ambrowce i robie szpalerek od strony sasiadki polaczony z bukiem tricolor i grujecznikiem. Bedzie dosc gesto jak to urosnie by nie widziala co sie u nas w ogrodzie dzieje. Wiec to dzis posadze. Plus 4 zalegle choiny kanadyjskie od drugiej strony. Niech juz rosna i robia zaslone. Jak reka wydobrzeje moze uda sie skonczyc przytarasowa a jak nie to trudno, zrobie wiosna.
ajka 18:06, 29 sie 2024

O rany, a co to zastrzał, może lepiej że nie wiem i nigdy o nim nie slyszalam Współczuję.

Szpaler z ambrowców i buków tricolor brzmi dumnie. Będzie co podziwiać.
Ewa777 20:59, 29 sie 2024

Bardzo Ci wszpółczuję i przytulam. Mam nadzieję, ze teraz już nie boli i szybko się zagoi palec. Szpaler z ambrowców, to fajny pomysł. Ile tych ambrowców kupiłaś i jaką odmianę?
Uwielbiam ambrowce.
Jak czytam o tych Twoich tetrisach, to już jestem pewna, że nie poznam Twojego ogrodu. A juz wiedziałam, co gdzie rośnie.
Monia81 07:33, 30 sie 2024

Aż sama musiałam zobaczyć co to ten zastrzał, bo też nie kojarzyłam, Ania oby się ładnie teraz wszystko zagoiło.
Odpoczywaj, regeneruj siły
April 08:12, 30 sie 2024

Ambrowce, tricolor i grujecznik to będzie ciekawe połączenie
Ale żeby do sadzenia tego nie potrzebować ręki.... na ja potrzebuję, nawet dwóch no i jeszcze szpadelkiem się wspieram
Anda 09:48, 30 sie 2024

Zdrowia życzę. Też musiałam sprawdzić co to ten zastrzał

Twój ogród bardzo mi się podoba. Niesamowite jak wszytko Ciebie rośnie

Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
TAR 11:04, 30 sie 2024

Chyba zle sie wyrazilam. Dumnie brzmiacy szpaler ambrowcow bedzie sie skladal z 4 szt. Bo wiecej i tak nie wejdzie a przed nimi bedzie buk trikolor i kawalek dalej jest miejsce na grujecznika albo drugiego tricolora jeszcze sie zastanawiam.

Mam jeszcze pomysl by nie sadzic ich w rzadku wzdluz ogrodzenia tylko inaczej poukladac. To ostatnie sloneczne wolne miejsca w ogrodzie z dobra gleba

Ale to chyba jednak jutro. Jest za cieplo, jede sie schlodzic nad jezioro