Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrod nad bajorkiem

Ogrod nad bajorkiem

Juzia 22:41, 26 sie 2024

Z gęsto robisz na gęściej???
Magara 22:56, 26 sie 2024

Juzia napisał(a)

Juzia - Tyś Mistrzyni Trafnych Podsumowań i Spostrzeżeń
Zana 23:02, 26 sie 2024

TAR napisał(a)

Anula dzieki Wiesz jak jest. Ruszysz jedno a leci lawina. Chcialam przerobic jedna rabate a zmiany sa na czterech Zreszta wiesz jak jest
Miejscowke sobie bardzo chwale, tam nic nie musze. Moge sobie dziubac albo zostawic dzicz i tez jest ślicznie.
Ten rok jest nawet lajtowy, kolejny bedzie ciezki, bo biore sie za rabate najbardziej sucha i jalowa, kilof stanowczo sie przyda. Agatorek widziala rozmiar. Bez pomocy moze byc ciezko. Ale to bedzie moja jedyna rabata słoneczna, leśno polna i w duze plamy bylinowe.

Ooo, bardzo dobrze wiem, jak to jest Wizja nowej rabaty słonecznej baaardzo do mnie przemawia Właśnie też tworzę taką bylinową, tylko te plamy bylinowe, które miałam w założeniu w praktyce mi nie bardzo wychodzą, bo za dużo chciejstw jest na rynku I w związku z tym za małe plamy mi wychodzą
TAR 23:08, 26 sie 2024

Juzia napisał(a)

Jakie gesto? byly wolne miejsca z gola ziemia i chwasty sie panoszyły
Juzia 00:04, 27 sie 2024

Magara napisał(a)

Juzia - Tyś Mistrzyni Trafnych Podsumowań i Spostrzeżeń

Hahaha!
Czasem mi się jeszcze załącza cięty język i gadulstwo
Ale walczę!!!!

Juzia 00:05, 27 sie 2024

TAR napisał(a)

Jakie gesto? byly wolne miejsca z gola ziemia i chwasty sie panoszyły

A to mus było zapełnić!

Dobra robota!
TAR 19:05, 28 sie 2024

Ogrodowo jestem uziemiona. Wlasnie wrocilam od chirurga z ranami cietymi palca srodkowego. Ech... zawsze cos jak sie ma plany. No nic, dam sie zaprosic mezowi na lody zamiast orac przez ostatnie dni wolnego.
mrokasia 20:04, 28 sie 2024

Ja pierdziu, cóżeś robiła???
TAR 20:14, 28 sie 2024

Ja w sumie nic tym razem, głupota i jak zwykle stwierdzenie, ze to nic takiego Na paluchu mi sie zastrzal zrobil i latwowiernie od 2 tygodni liczylam, ze sam sie naprawi. Niestety nie i dzis juz chirurg byl potrzebny. Ci co mnie znaja to wiedza, ze jak juz lekarz u mnie to jest naprawde zle w kronice rodzinnej zlotymi literami zapisane

Wkurzam sie tylko, bo mam zakaz prac w ogordzie na co najmniej 2 tygodnie. Meza zatrudnie i palcem bede pokazywac. Drzewka to luz sama wkopie, bo nogami ale bylin nie dam rady wykopac i poprzenosic.
mrokasia 20:23, 28 sie 2024

O rety! Moczyłaś ten zastrzał we wrzątku?
A tak swoją drogą - masz szczepienie na tężec? Bo ja kurka nie i już 150 razy o tym myślałam.