Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrod nad bajorkiem

Ogrod nad bajorkiem

TAR 16:04, 20 paź 2024

Udalo mi sie zrobic wszystko w ogrodzie co na dzis zaplanowalam. Zadolowane wszystko co bylo do zadolowania. W nastepny weekend tylko zajme sie wsadzeniem cebulek i porzadkowaniem ogrodu z doniczek, smieci itp. Posortuje te co na pszok i te, ktore zostawie. Jak sie uda to cos tam poprzycinam. I to koniec na ten sezon. Od listopada odpoczywam
Makao 17:44, 20 paź 2024

U mnie dołowanie wciąż czeka
Muszę się zmobilizować
TAR 18:20, 20 paź 2024

To dzialaj coraz zimniej sie robi. Ja juz chce troche odpoczac. Zostaly tylko cebulki i porzadki. Jakby weekend nastepny byl sensowny to sobota sadzenie a w niedziele porzadki. I moge zalegac
Mary 21:26, 20 paź 2024

Pięknie. Pozachwycałam się.
Magara 22:24, 20 paź 2024

Judith - do domu misy brać nie będę za skarby świata, domek malutki, a misa przecież zewnętrzna
TARcia - no właśnie, ona ma reagować w powietrzem i patynować Kij, jutro wyczyszczę z igieł, wodę wyleję i czekam do wiosny Stop, nie jutro, a w piątek, cały prawie tydzień mnie na miejscu nie będzie
P.S. Tarcia, byłaś ostatnio na Kowalach? Wiesz, że tam nowe CO jest? Tuż za rondem w kierunku na Kościerzynę? Teraz mi się przypomniało, a już dawno miałam to napisać, eh.
Wafel 00:43, 21 paź 2024

Co to za maleńki, uroczy czerwony klonik?
TAR 14:42, 21 paź 2024

Mary napisał(a)
Pięknie. Pozachwycałam się.

To juz ostatnie chwile, zaraz bedzie ponuro i szaro, teraz kazdy kolor cieszy

Magara napisał(a)
Judith - do domu misy brać nie będę za skarby świata, domek malutki, a misa przecież zewnętrzna
TARcia - no właśnie, ona ma reagować w powietrzem i patynować Kij, jutro wyczyszczę z igieł, wodę wyleję i czekam do wiosny Stop, nie jutro, a w piątek, cały prawie tydzień mnie na miejscu nie będzie
P.S. Tarcia, byłaś ostatnio na Kowalach? Wiesz, że tam nowe CO jest? Tuż za rondem w kierunku na Kościerzynę? Teraz mi się przypomniało, a już dawno miałam to napisać, eh.

Chyba widzialam ale nie zajezdzalam, tam teraz korki po kokarde jak zamkneli wezel, droga na mijanke do Kolbud. Ale sprzedam ci na privie namiar na fajna szkolke z bylinami w okolicach, juz 3 razy sie przymierzalam by tam pojechac, wiosna sie bujne na pewno.
Nie bede podawac tutaj na watku, bo zaraz ceny podskocza razy 10

Wafel napisał(a)
Co to za maleńki, uroczy czerwony klonik?
fakt, cudny z niego dziwak, to Shaina. Jesienia swieci najmocniej. Mały i kompaktowy.
Magara 22:32, 21 paź 2024

TAR napisał(a)

Chyba widzialam ale nie zajezdzalam, tam teraz korki po kokarde jak zamkneli wezel, droga na mijanke do Kolbud. Ale sprzedam ci na privie namiar na fajna szkolke z bylinami w okolicach, juz 3 razy sie przymierzalam by tam pojechac, wiosna sie bujne na pewno.
Nie bede podawac tutaj na watku, bo zaraz ceny podskocza razy 10

Dziś do GDA przez Żukowo jechałam, to jakoś mnie atrakcje drogowe ominęły, szok bo bez korka w Żukowie
W tym nowym kowalowym też nie byłam, wiosną ogarnę, jak remonty się skończą
Namiary na priv oczywiście poproszę
TAR 13:28, 22 paź 2024

Dzis rano ogrod plonął pomimo mgły i mżawki

TAR 13:29, 22 paź 2024