Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrod nad bajorkiem

Ogrod nad bajorkiem

tulucy 22:35, 23 maj 2025

TAR napisał(a)

Tar, co to jest to z białymi kwiatkami? Nic mi nie przychodzi do głowy, a bardzo fajnie wygląda.
nicol21 22:49, 23 maj 2025

Buszu mogę Ci pozazdroscić. no i masz kamasje - moja nowa milosc tzn... chyba . za jakies 2 lata potwierdze
Ogród tworzący się: Okiełznać swoje setki pomysłów - ogród ze spadkiem na północ ************ Pozdrawiam i zapraszam - Ewelina ************ ***Booskop https://goo.gl/photos/jpY3wG37U7c9ALAf9 *** *** De tuinen van Appeltern https://goo.gl/photos/WrF6PWtCn53Gzswp6 *** *** *** formowanie cisów: https://photos.app.goo.gl/y72my2AfOaf4XKNq1 **** ***** Rotary Garden - Belgia - https://photos.app.goo.gl/iErs4Fi1dOEJ6Jls1 **** Stary ogródek: Mały ogródek, za i przed zabudową szeregową - Nicol21
Magara 23:15, 23 maj 2025

Za propozycję kuklików dziękuję
Napaliłam się ostatnio na Mai Tai, ale w porę sobie przypomniałam, że kukliki u mnie nie za bardzo chcą rosnąć
Muszę zrobić im dobry przegląd i pozapisywać, które o co mają focha
TAR 23:48, 23 maj 2025

Konieczki napisał(a)
Ale tu pięknie, cudne rabaty

Dziekuje

tulucy napisał(a)

Tar, co to jest to z białymi kwiatkami? Nic mi nie przychodzi do głowy, a bardzo fajnie wygląda.

A to sa hortensje Hayes Starburst, rewelacyjne ale ciezko dostac. Nie wiem jak rozmnozyc swoje. Długo kwitna i w ciemnosci świecą.

nicol21 napisał(a)
Buszu mogę Ci pozazdroscić. no i masz kamasje - moja nowa milosc tzn... chyba . za jakies 2 lata potwierdze

Dzieks kamasje sa boskie, kilkanascie cebulek dostalam od Tess (ukłony) kilkanascie kupilam i wlasnie ogromniasta kepe wykopalam od Mamy. Sa cudowne, uwielbiam je. Mialam w kazdym moim ogrodzie.

Magara napisał(a)
Za propozycję kuklików dziękuję
Napaliłam się ostatnio na Mai Tai, ale w porę sobie przypomniałam, że kukliki u mnie nie za bardzo chcą rosnąć
Muszę zrobić im dobry przegląd i pozapisywać, które o co mają focha

Ale wiesz, ze te darowane wyjscia nie maja i musza rosnac? To naprawde bezproblemowe rosliny.
Kasya 05:32, 24 maj 2025

TAR napisał(a)

Dziekuje

A to sa hortensje Hayes Starburst, rewelacyjne ale ciezko dostac. Nie wiem jak rozmnozyc swoje. Długo kwitna i w ciemnosci świecą.

A normalnie, z patyczka, ja kiedys takie właśnie dostalam i mam
tulucy 07:44, 24 maj 2025

To mnie zaskoczyłaś połowicznie, że hortensja zaczęłam się domyślać po kolejnych zdjęciach. Ale Hayes... mam ją i ja, ale u mnie wyższa. Może powinnam ją ciąć przy ziemi.
UrsaMaior 11:02, 24 maj 2025

U mnie też wyższa, fajna jest
Judith 11:14, 24 maj 2025

Tarciu, fajowe dechy - kolor, długość. Powiem Ci, że w Twoim przypadku (podłoga nie narażona na opady, dywan) kupowanie modrzewiowych byłoby przerostem formy nad treścią. Dobry wybór .
TAR 12:25, 24 maj 2025

Nie wiem czemu te Sarburst u mie takie karlowe. Mase maja. W sumie to mi pasuja nizsze obwodkowe.

Te moje pewnie sa z patyczkow i dlatego takie. Nie kupowalam w szkolce a na all od kogos kto sam rozmnazal. Wiec to kundelki bez papierow.

Judith to samo stwierdzilam. Nie mialo sensu przeplacac. Do tego w cenie surowych mamy impregnowane. Czas i material tez kosztuja.
Kasya 12:50, 24 maj 2025

TAR napisał(a)
Nie wiem czemu te Sarburst u mie takie karlowe. Mase maja. W sumie to mi pasuja nizsze obwodkowe.

Te moje pewnie sa z patyczkow i dlatego takie. Nie kupowalam w szkolce a na all od kogos kto sam rozmnazal. Wiec to kundelki bez papierow.

Judith to samo stwierdzilam. Nie mialo sensu przeplacac. Do tego w cenie surowych mamy impregnowane. Czas i material tez kosztuja.

Tylko ze u mnie hortensje jeszcze nie kwitna
Hortensje beda w lipcu
Twoje jakies podpędzone