Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogródek Gosi

Ogródek Gosi

Rumianka 10:53, 16 lis 2024

No Pani !!! takie piękne cacka nam tu pokazałaś... Zachwyt, zachwyt, zachwyt. Jesteś jak widać bardzo zdolna i tak trzymaj.
mirkaka 13:56, 18 lis 2024

Fajne wyroby choinkowe
Jakoś nie mogę zaakceptować że już za chwilę święta, za krótki, jak dla mnie był ten sezon w ogrodzie
zawitka 07:45, 19 lis 2024

Widzę że masz chryzantemy te niskie czy masz je kilka lat czy to pierwszy sezon bo ciekawa jestem jak te kolory są w drugim trzecim roku czy sa tak samo niskie czy nie i czy zmieniają kolor??????
Margo2 11:36, 25 lis 2024

Dawno mnie nie było. A to choroba, a to ozdoby świąteczne, a to inne prace, o których za chwilę napiszę. Mam straszliwe braki w Waszych ogrodach.
Na razie odpowiem grupowo na temat ozdób świątecznych.
Bardzo dziękuję za miłe słowa. Oczywiście pochwalę się tym co jeszcze zrobiłam
Uwielbiam robić takie ozdoby. Robię to juz kilka, jak nie kilkanaście lat. Zdążyłam zrobić ozdoby na całą moją choinkę, a dodatkowo co roku stanowią one dodatek do prezentów świątecznych dla moich bliskich. Gdybym tylko miała więcej czasu i miejsca, na pewno zajęłabym się rękodziełem. W tej chwili mam zawalony cały gabinet.
Ja się cieszę, że do świąt mam zajęty czas, bo jakoś czas szybciej leci do wiosny. Łagodnie wchodzę w stan spoczynku zimowego. Potem najgorszy będzie przełom stycznia i lutego. Ale zawsze jakoś szybko mija, bo wtedy zaczynam planować co będę robiła w nowym sezonie.

zawitka napisał(a)
Widzę że masz chryzantemy te niskie czy masz je kilka lat czy to pierwszy sezon bo ciekawa jestem jak te kolory są w drugim trzecim roku czy sa tak samo niskie czy nie i czy zmieniają kolor??????

Chryzantemy mam już od kilku lat. Co prawda kiedyś kupowałam tylko tak takie, które miały przetrwać zimę, ale w zeszłym roku kupiłam po prostu w markecie. Wyrosły przepieknie. Zobaczymy, czy przetrwają kolejną zimę.

No teraz znowu będe się chwalić. Wiem, że to nie ładnie, ale jestem dumna z moich koleżanek, no i z siebie
Mamy pod opieką dom opieki. Co najmniej 2 razy w roku organizujemy im jakieś przyjemności.
Teraz idziemy w środę. Będa wróżby, zorganizowaliśmy koncert, a pensjonariusze dostana prezenty. Część wykonana jest przez nas

Margo2 11:37, 25 lis 2024

Margo2 11:40, 25 lis 2024

Mamy tego 90 sztuk. Dal każdego pensjonariusza.
Zdolne mam koleżanki, prawda?
Basieksp 11:55, 25 lis 2024

Nawet bardzo zdolne Bardzo mi się podobają te obrazy
Rumianka 12:50, 25 lis 2024

siedzę z otwartą paszczą.... Niesamowite jesteście...
Margo2 14:03, 25 lis 2024

To był pomysł koleżanki, ja tylko brałam w tym udział
Makao 14:11, 25 lis 2024

Łał piękne te ozdoby. Takie witraże.
Roślinki z Waszych ogrodów czy kupowałyście? Sporo tego poszło. Robi wrażenie ❤️