Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Nowa działka, nowe wyzwania, nowi my ;)

Nowa działka, nowe wyzwania, nowi my ;)

Kordina 10:57, 20 lut 2024

Ania wywal wszystko i pakuj porcelanę Wspieram Cię

ciekawa jestem relacji fotograficznej z łodzi
Kontonaogrod 12:05, 20 lut 2024

Haha. Nie będę wywalać dobrych ciuchów... najwyżej w drodze powrotnej będę ubrana na cebulkę haha w końcu klima wszędzie a w Polsce zima

Bougenwilla na drzewie

To to nasze domowe małe listki, tu rośnie jak szalone...

Kontonaogrod 12:42, 20 lut 2024

Phuket:

https://www.ogrodowisko.pl/watek/11787-wyspa-phuket-tajlandia-luty-2024?page=1#post_2
Kordina 15:50, 21 lut 2024

Ech, egzotyka
Aniu w wolnej chwili obejrzyj sobie filmik:
https://www.youtube.com/watch?v=jJrHEOVdv6w&list=TLPQMjAwMjIwMjRhprv98nBe6Q&index=5
a szczególnie zainteresowała mnie informacja 16:25 o indyjskich kaczkach biegusach, które żywią się ślimakami bezskorupkowymi, oby nigdy nie, ale może kiedyś przy Twoich bogatych planach taka informacja może mieć znaczenie
Kontonaogrod 15:53, 21 lut 2024

Sylwia je ma I tak jedzą ślimaki. Kto wie, moze sobie sprawimy? Problem z menażerią jest taki, że jak się rozrośnie to nie można wtedy podróżować. A ja lubię podróżować kto wie może nawet z kur zrezygnujemy ..
Agatorek 23:18, 21 lut 2024

Ania, świetny wyjazd!

Kontonaogrod 00:00, 22 lut 2024

Dzieki! Powoli wracamy. Za chwile lot do Bangkoku a wieczorem powrotny. Buziaki!
Patrycja_KG_Lu 00:26, 22 lut 2024

Kordina napisał(a)
Ech, egzotyka
Aniu w wolnej chwili obejrzyj sobie filmik:
https://www.youtube.com/watch?v=jJrHEOVdv6w&list=TLPQMjAwMjIwMjRhprv98nBe6Q&index=5
a szczególnie zainteresowała mnie informacja 16:25 o indyjskich kaczkach biegusach, które żywią się ślimakami bezskorupkowymi, oby nigdy nie, ale może kiedyś przy Twoich bogatych planach taka informacja może mieć znaczenie

Nie zaglądając do linka, a jedynie czytając o kaczkach miałam udostępnić ten sam haha. Z utęsknieniem czekam na drugą część o Anielskich Ogrodach. Szkoda, że są tak daleko, bo chętnie bym je odwiedziła na żywo. W ogóle ten kanał tego chłopaka jest turbo ciekawy. Jeździ po przeróżnych gospodarstwach i pokazuje jak ludzie żyją, zadaje trafne pytania.
Kordina 01:01, 22 lut 2024

Patrycja_KG_Lu napisał(a)

Nie zaglądając do linka, a jedynie czytając o kaczkach miałam udostępnić ten sam haha. Z utęsknieniem czekam na drugą część o Anielskich Ogrodach. Szkoda, że są tak daleko, bo chętnie bym je odwiedziła na żywo. W ogóle ten kanał tego chłopaka jest turbo ciekawy. Jeździ po przeróżnych gospodarstwach i pokazuje jak ludzie żyją, zadaje trafne pytania.

O widzisz, jaka synchronizacja lubię czasami pooglądać wywiady Ramseya z różnymi fajnymi wariatami zdecydowanie do polecenia, kto nie zna
Kontonaogrod 01:32, 22 lut 2024

Na pewno obejrze po powrocie, jak czlowiek na komputerze