Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Nowa działka, nowe wyzwania, nowi my ;)

Nowa działka, nowe wyzwania, nowi my ;)

Kordina 19:47, 28 lis 2024

Kontonaogrod napisał(a)
Dom który będziemy budować - niespecjalnie mój styl, ale duża działka nam wynagrodzi, mam nadzieję. I prawie całkowity brak sąsiadów

...)

Elewacja to jak makijaż dla brzyduli będzie piknie w dodatku w piknej fryzurze czyli zieleni ogrodu to już w ogóle
Kontonaogrod 19:54, 28 lis 2024

Bożenko, dziękuję. Czekamy aż drzewa szybko urosną
Kontonaogrod 14:24, 29 lis 2024

Montaż zakończony, jupi

Judith 14:35, 29 lis 2024

Moja droga, porzuć obawy o bryłę domu! Kolorystyka okien, drzwi i bramy, ich styl plus odpowiednia elewacja i będziesz mieć dom nowoczesny .
Kontonaogrod 14:53, 29 lis 2024

Dzięki

zobaczymy. Na razie mi się gryzie

napisałam do elektryka że jak będzie miał chwilę zapraszam na montaż elektrozaczepu w drzwiach i zasilania do skrzynek z roletami zewnętrznymi.

Martwi mnie kałuża w domu, mam nadzieję to woda wpadająca przez balkon a nie nieszczelny dach... akurat w takim miejscu że nie mam pomysłu skąd ta woda tam - a ekipa niczego nie rozlała.

Ostatni raz buduję, bo za każdym razem coś jest nie tak. I to stresujące jest jednak.

Ale jest piątek, jupi! Miłego!
Sonka 17:07, 29 lis 2024

Będzie pięknie, jak będziesz robiła zaprawy w kuchni i spoglądała na przestrzeń wokół, to nie można być nieszczęśliwym i niezadowolonym ze swego miejsca w życiu. Zazdroszczę, ale życzliwie oczywiście. Bosko.
Kontonaogrod 17:41, 29 lis 2024

Krysia dzięki jak trawa urośnie a rośliny się ukorzenią i zaczną rosnąć od razu zrobi się fajniej. Póki co błotnisty plac budowy. Ale już wiosną będzie inaczej - lepiej
Narsilia 21:16, 29 lis 2024

Rozumiem taka historia z tym projektem , ale na wizualizacji wygląda przyjemnie , jest klasyczny , ani jaki wiejski retro, ani bardzo nowoczesny , ale jeśli na tym ci zależy to bez problemu stolarkę okienna i drzwiowa masz nowoczesna do tego odpowiedni tynk , kostka i naprawdę uzyskasz super efekt a ogrodem to już w ogóle czary będą się działy.

Zazdroszczę areału , braku sąsiadów , sama mam działkę 100 metrów w głąb , i mam sąsiada tylko z jednego boku który rzadko na tej wysokości swojej działki się pojawia ufff.

Widoki przepiękne , wszystko się ułoży , budowa ciężki czas jak patrzę u ciebie to przypomina mi się moja budowałam raz i wie ej bym nie chciała .
Kontonaogrod 06:14, 30 lis 2024

Klasyczny. Tego się będę trzymać dzięki Klaudia

Też już mam dosyć. Tynki, podlogowka i wylewki. I jak wyschnie będziemy malować ściany. Na wiosnę płytki i ocieplenie. I ogarniemy

Miłego weekendu!
Kontonaogrod 10:53, 30 lis 2024

Nie wiem ile razy można tam zamiatać wywalili próg do drzwi wejściowych i jeden z otworów docinali. I wszędzie odłamki i pył. I kilka szufelek prochu a tylko salon zamiotłam

Stan surowy zamknięty. Prawie jak dom