Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Nowa działka, nowe wyzwania, nowi my ;)

Nowa działka, nowe wyzwania, nowi my ;)

Kontonaogrod 15:15, 26 lis 2024

Jej

Nowe nasiona

Gdzie ta wiosna???

Kontonaogrod 17:09, 26 lis 2024

Okna… myślałam że zamontowane. A tu tylko ciepłe parapety podkleili i zostawili wszystko do jutra…

Narożne kuchenne

Wykusz

Mrożone szkło w łazience

Smart slide nie tak duży jak myślałam

Judith 17:31, 26 lis 2024

Kurde, cały dzień roboty i robota na takim etapie… Ci „fachowcy” to koszmar inwestora.

Zazdro podróży do Japonii . Marzenie mojego dziecia. Moja kuzynka jest zafascynowana Japonią i albo tam jest, albo planuje wyjazd .
Kontonaogrod 17:39, 26 lis 2024

To jak Singapur. Pojadę żeby potwierdzić to co mi się wydaje. Czyli tyle że nigdy w życiu już tam nie pojadę

Coś jak Malediwy. Raz w życiu. Nie można z czystym sumieniem powiedzieć że beznadziejne nie będąc tam. Teraz już mogę buahahaha

Powoli mi się Azja kończy jeszcze Koreę i Tajwan bym chciała zobaczyć. I Indonezję- gdzie indziej niż Bali. A potem będę wracać do Malezji i innych te niezbyt ogarnięte kraje mi się bardzo podobają. Te zbyt porządne, bogatsze są zbyt…. Sztuczne? Nienaturalne? Raj dla ludzi z kasą i nikogo innego?

Okniarze siedzą u nas do końca tygodnia. Nic dziwnego że tyle się na nich czeka jeśli pracują w takim tempie… 4 facetów, 2 vany i 1 półciężarówka. 5h i wszystko co zrobili to rozładowali auta, ponosili do domu w odpowiednie miejsca i podkleili podwaliny. W 5 godzin?
Kontonaogrod 17:45, 26 lis 2024

I Nepal. I Pakistan.
Patrycja_KG_Lu 17:54, 26 lis 2024

Dobrze, że nie płacisz im za godzinę, a za usługę = montaż.
Kontonaogrod 18:01, 26 lis 2024

Tak.

Uzbekistan i Kazachstan jeszcze
LIDKA 19:36, 26 lis 2024

Na facetów od okien nie narzekaj . Już są to najważniejsze.
U mnie 11 okien w tym 3 małe, wszystkie z roletami i 1 brama. 6 facetów całe 3 dni. Tez mam cieple parapety.
Kontonaogrod 19:50, 26 lis 2024

Ostatnio 12 okien ze szczelnym montażem i 12 rolet zamontowali w 1 dzień. Ta sama firma. Zdziwiona jestem

Myślałam że to może przez ciepłe parapety (poprzednio nie robiłam)? I że chcieli wkleić żeby ciężar okien ich nie zmiażdżył czy nie wypchał kleju… ale niektóre okna zostawili postawione na podwalinach?
Nic nie rozumiem
MartaCho 21:05, 26 lis 2024

Bardzo fajną audycję słuchałam niedawno w radio357 o kobiecych wyprawach motorowych do Bhutanu- mniej znany, mniej turystów- musi być też pięknie.

A odnośnie okien, to moja siostra miała taką historię, że im ukradli wszystkie okna w noc po dostawie.