Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Wszędzie pięknie, ale u siebie najlepiej

Wszędzie pięknie, ale u siebie najlepiej

popcorn 19:35, 29 paź 2014

Piękne zdjęcia! Zimno po nich, ale bajkowe klimaty

pozdrawiam!
Madzenka 19:49, 29 paź 2014

Chyba można polubić listopad po takich fotkach?
agniecha973 22:41, 29 paź 2014

hanka_andrus napisał(a)
Ręce rętwieją z zimna? Czas na rękawiczki i uszankę! Piękne zdjecia.
Ale nie napiszę, że to lubię. Tylko na obrazkach do zaakceptowania. Ciepła życzę..

Haniu, ale drętwieją tylko rano i wieczorem. Dni bardzo ładne i ciepłe jak na tą porę. Nie ma co narzekać.
Dziękuję i pozdrawiam.

grupa_trzymajaca_grabie napisał(a)
Aga, witaj!
Piękne zdjęcia i ciekawe pogaduszki.
Pooglądałam poczytałam i spadam dalej.
Pa!

Hej, Aga. Miło, że wpadasz. Może by tak częściej?

Pszczelarnia napisał(a)
Aga, gdzie Ty wciskasz te wszystkie klony? 3 PGoldy? Gdzie sprawiedliwość?

Spektakularnie u Ciebie ostatnio.

Ewa, te klony zamiast robinii Frisia są, bo tylko jedna się ostała i podmieniłam. Tak prawdę powiedziawszy, to sama mam problemy wcisnąć jakieś drzewa, bo wokół domu już wszystko zajęte, a dalej jeszcze nie planuję.
Spektakularnie, bo piękne jesienne poranki, ja tylko to zauważam. Było piękniej niż na zdjęciach.

butterfly napisał(a)

Bajkowo.... cudne zdjęcie

Dziękuję. Rzezywiście pięknie było za oknem. Pomimo mrozu skusiłam się wybiec z aparatem.
agniecha973 22:52, 29 paź 2014

ewalm napisał(a)

Oj, to zakłóciłam plan. Ja jestem mocno zdziwiona. Nie wiedziałam, że to len. I się interesuję. A jakaś mniej tajemnicza fotka by była?

Opis. No bo jeżdżę tymi autobusami i czytam. Bardzo się wczuwam. Wyobraźnia uruchomiona na całego. Akcja zwykle gdzieś daleko, w jakiejś dziewiętnastowiecznej Skandynawii albo w Ameryce... a potem podnoszę wzrok, patrzę, a tu jakaś całkiem inna autobusowa rzeczywistość. Żadnych futer. Żadnych pereł. Zamiast gołych plecków golfy.

Ewa, nie mam chyba za wiele zdjęć tego lnu. Znalazłam takie

A co do tych opisów, to Ty może na jakieś bardziej realistyczne książki się przerzuć Znów mnie rozbawiłaś. Ciekawe jaką masz minę jak podniesiesz wzrok i popatrzysz na tą rzeczywistość?

ewalm napisał(a)

To zdjęcie najbardziej mi się podoba. Piękne.

Dziękuję. Też mi się podoba, a jeszcze bardziej podobało mi się w rzeczywistości.
Pszczelarnia 22:58, 29 paź 2014

A nasiona lnu zebrane?
agniecha973 22:59, 29 paź 2014

Mala_Mi napisał(a)
Tylko ostanie strony prześledziłam..

Foto kwiatka.. głowę bym dała ciąć ,że to róża.. a to nie róża... len czerwony...hmmm .. muszę jeszcze sie uczyć

Mój nieśmiało próbuje kolor łapać... a przymrozki mam od kilku dni.. i takie białe ślicznoty też fotografowałam...

Pozdrawiam.. zimą będę doczytywać zaległości A przynajmniej mam nadzieję.

Ania, widziałam Twoje zdjęcia. Piękne. Poza tym, pierwsza byłaś, bo u mnie dopiero na drugi dzień był przymrozek.
Pozdrówka. Tu chyba nie ma co nadrabiać ostatnio, więc sobie głowy nie zaprzątaj. No i głowy tak łatwo nie wystawiaj na cięcia.

Juzia_G napisał(a)
Bajeczne robisz te foty!

Dzięki Juizia. Bajecznie musi być za oknem, żeby takie foty dało się strzelić. Zawsze piszę, że to tylko ciut moich zasług, reszta to piękna przyroda.

popcarol napisał(a)
Piękne zdjęcia! Zimno po nich, ale bajkowe klimaty

pozdrawiam!

Dzięki. Bajkowo było, ale zimno. Nie przeczę.

Marzena2007 napisał(a)
Chyba można polubić listopad po takich fotkach?

Madżen, spokojnie z tym listopadem, jeszcze kilka dni. Nie przyspieszaj i tak galopującego czasu.
Pozdrówka

agniecha973 23:01, 29 paź 2014

Pszczelarnia napisał(a)
A nasiona lnu zebrane?

Nie, Ewa. NIe wiem czy go chcę mieć na rabatce. Ładny, nie za wysoki, ale jednak trochę się pokłada i za dużo zielonej masy tworzy. To nie mój ideał jednak. Jakby co to kupię ponownie. Na razie jestem przekonana do konieczności posiadania nagietków. Pięknie kwitną do tej pory pomimo przymrozków. Takie małe słoneczka.
Mala_Mi 10:06, 30 paź 2014

Agnieszka... zadanie z lilii odrobione... ależ mi temat zapodałaś.. Wypracowanie u mnie..
agniecha973 11:12, 30 paź 2014

Ania, dzięki i sorki za trudne zadania.

Czy ktoś ma jakąś wizję z czym ładnie wyglądałaby lilia African Queen? Kombinuję, żeby ją gdzieś wetknąć (w ogrodzie!) bo mi się spodobała.
http://www.jparkers.co.uk/plant-1006038/lily-african-queen/
Takie chciejstwo. Nie wiem czy warto.
ewalm 11:19, 30 paź 2014

agniecha973 napisał(a)

Ewa, nie mam chyba za wiele zdjęć tego lnu. Znalazłam takie

A co do tych opisów, to Ty może na jakieś bardziej realistyczne książki się przerzuć Znów mnie rozbawiłaś. Ciekawe jaką masz minę jak podniesiesz wzrok i popatrzysz na tą rzeczywistość?

Bardzo ładne
Ale po co mi realistyczne książki? Realistyczną to ja mam realność dookoła. Chyba nie ma takiego słowa. No to rzeczywistość.