agniecha973
22:50, 30 maj 2012

Fajnie, że wpadłaś Magnolio. Dzięki za porady. Ja myślałam, że to tak okropny pomysł, że nawet nie komentujesz.
Mówisz, że jesteś tymczasem specjalistką od chlastania na krótko
Chyba nudniejsze od projektowania, co? Ale trochę ruchu na powietrzu zaliczysz.
Tego komentarza trochę nie pojmuję Tylko przyklej go nie za wąsko, tak szerokościa co najmniej metr ( wtedy lekko zetniesz kształt koła), ale jak znajdziesz chwilkę, to poproszę o wyjaśnienie. Na razie się nie kłopocz, to nie takie pilne. Rzuciłąm temat, bo upały idą i pewnie basen wkrótce zejdzie ze strychu. Mój M chętny na taki koncept plażowy, więc trzeba kuć
Najważniejsze, że miejsce z grubsza wybrane, teraz pochodzę wokół niego i pomyślę. Pod basen raczej wysypiemy grubo piasku drobnego (mamy żwirownię we wsi). To będzie musiało na ten rok wystarczyć, ale nie chcę tego za rok przenosić, więc chcę zaplanować. A jednak przez większą część roku miejsce będzie puste, więc zaaranżować coś mi się marzy.
Mówisz, że jesteś tymczasem specjalistką od chlastania na krótko

Tego komentarza trochę nie pojmuję Tylko przyklej go nie za wąsko, tak szerokościa co najmniej metr ( wtedy lekko zetniesz kształt koła), ale jak znajdziesz chwilkę, to poproszę o wyjaśnienie. Na razie się nie kłopocz, to nie takie pilne. Rzuciłąm temat, bo upały idą i pewnie basen wkrótce zejdzie ze strychu. Mój M chętny na taki koncept plażowy, więc trzeba kuć