Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Wszędzie pięknie, ale u siebie najlepiej

Wszędzie pięknie, ale u siebie najlepiej

popcorn 21:51, 26 cze 2012

Aga plantacja bukszpanow to nie jest zly pomysl! Polozenie dzialki masz idealne, no i ta ilosc miejsca - sama piszesz ze 1/3 lezy nieuzywana... zasadzic, podlac/pielic co jakis czas i niech rosnie? Bundes kraj za miedza przeciez, tam ceny wyzsze niz u nas...
Twoj namiar od cisow mnie olal, ttrudno... chyba kupie te David z bazarku, ok 70 cm po 20 zl/szt (przy 20 szt 18 zl/szt).. Ale wolalabym Hicksii albo Hilli, David zbyt wąski trochę jak na żywpłot...

pozdrawiam!!
EPODLAS 21:52, 26 cze 2012

Agnieszko nie byłam jeszcze w Pradze, ale wiem że to piękne miasto i z klimatem. Na pewno go odwiedzę. A sałata której mi nasionka przysłałaś - pyszna. Teraz ja zostawiłam tą największą na nasiona. I ma fajny kolor, widać ją z daleka.
grupa_trzyma... 21:55, 26 cze 2012

Aga!!! Sting!!! W Pradze!!! Nie wspominałaś słowem, że będziesz na koncercie. Śpiewał Fields of gold? chlip chlip! Jak ja mogłam przegapić taki koncert??? Fajnie było?
grupa_trzyma... 21:59, 26 cze 2012

U mnie cis David mniejszy niż 70 cm jest po 16 zł. Drogo?
Madzenka 22:04, 26 cze 2012

popcarol napisał(a)
Aga plantacja bukszpanow to nie jest zly pomysl! Polozenie dzialki masz idealne, no i ta ilosc miejsca - sama piszesz ze 1/3 lezy nieuzywana... zasadzic, podlac/pielic co jakis czas i niech rosnie? Bundes kraj za miedza przeciez, tam ceny wyzsze niz u nas...
Twoj namiar od cisow mnie olal, ttrudno... chyba kupie te David z bazarku, ok 70 cm po 20 zl/szt (przy 20 szt 18 zl/szt).. Ale wolalabym Hicksii albo Hilli, David zbyt wąski trochę jak na żywpłot...

pozdrawiam!!

Hi hi i II mistrzostwa Polski w kulkowaniu byś urządziła i byłyby okulkowane
Madzenka 22:05, 26 cze 2012

EPODLAS napisał(a)
Agnieszko nie byłam jeszcze w Pradze, ale wiem że to piękne miasto i z klimatem. Na pewno go odwiedzę. A sałata której mi nasionka przysłałaś - pyszna. Teraz ja zostawiłam tą największą na nasiona. I ma fajny kolor, widać ją z daleka.

Oj Praga grzechu warta Polecam na weekend!!! A Sting Boski, czekam kiedy do Wroclawia zawita bo nas cosik omija ...
Madzenka 22:06, 26 cze 2012

grupa_trzymajaca_grabie napisał(a)

Tanio jak barszcz!!! Ja za moje 70 cm 45 zł płaciłam i taniej nie moźna było znaleźć.....
popcorn 22:09, 26 cze 2012

Marzena2007 napisał(a)

Tanio jak barszcz!!! Ja za moje 70 cm 45 zł płaciłam i taniej nie moźna było znaleźć.....

U mnie po 20 zł, taniutko, ale ja nie bardzo chcę David... Marzenko masz szpaler z niego? Co ile cm sadziłaś? Bo on askokolumnowy jest... i na żywopłot musiałabym z 50 kupić

Sting! W Pradze! Przegapiłam, chlip... Na Stingu bylam 2x, w Pradze bylam nie na koncercie, super byloby to polaczyc! Ale fajnie!!
agniecha973 22:37, 26 cze 2012

Bożeno, zmieniłaś awatarek i Cię nie poznałam.

Agnieszka, nie mówiłam o koncercie, bo to spotkanie o ogrodach było a nie o muzyce. To mój trzeci koncert Stinga i oceniam na 4. Było Fields of Gold, ale nie było wielu innych ważnych dla mnie utworów za to wplótł trochę starszych. Ubiegłoroczna trasa z orkiestrą symfoniczną to dla mnie koncert na 6. Jednak po jego koncertach zawsze pozostaje pewien niedosyt, bo to taki chłodny powściągliwy Anglik, mało rozrywkowy na swoich koncertach. Przywita się, zagra i pójdzie sobie, mały kontakt z publicznością.

Karolina, szkoda, że Cię ten spod Zgorzelca zignorował.

Marzena, a to nie u Ciebie będą II MP w kulkowaniu??? Ja już chciałam się na przyszły rok zgłosić, żeby miejsce zaklepać, hi hi.
anna_studio 23:09, 26 cze 2012

Agnieszko, miło mi było Cię poznać....wiem, że oficjalnie niby pierwszy raz....
ale zagłądam po cichutku, po malutku....